Mennyiért szoktatok tojást venni? Jobban szeretitek, ha olcsóbb és kisebb, vagy inkább nagyobbat vesztek, drágábban? Boltban vagy a piacon éri meg jobban?
Hát oda kell figyelni.. Pont aktuális héten vettem sparba tojást de csak lekaptam a polcról sparba aztán megvettem,a bevásárló táska tetejére raktam szokás szerint,és nem tudtam elképzelni mi ez az irdatlan bűz a kocsiba. Hát akkor vettem észre hogy a tojás alja nedves kicsit és záptojást adtak el 400 ft-ért,rögtön dobtam ki a kukába még az utcán.
Pár óra múlva meg eltűnt belőle:/
Nos ha van lehetőséged piacon vedd meg,én lipótiba szoktam még ott van házi tojás állítólag az,de azzal még sose volt gond és nem drága.
Nagyobbat házit : 40ft körül :
A multikban nagyon ritkán veszek ,de multkor sárga dobozos mélyalmasat vettem : Haza hoztam a 10db és 3 ki kellett dobnom ,mert a karton a ljára voltak úgy ragadva ,hogy egyben sehogy nem jöttek ki.
Tescoban a tesco papirdobozosát szoktam,az M-es méretet, sima áron 399/10 db,de amikor akciós,akkor 320 körül van,akkor veszek többet.Az méretben és minőségben is jó.
A sparos nagyon olcsót egyszer vettem,soha többet,pedig nekem nem is voltak töröttek,szimplán ezer éve állhattak,ment a kukába.
Utolsó, bárki ráírhatja bármire, hogy Bio, attól nem lesz bizonyítékod, hogy tényleg az sajnos.
A Sparban és a Tescóban már én is vettem romlott tojást.
Várom még a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!