Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Milyen íze van az osztrigának?

Milyen íze van az osztrigának?

Figyelt kérdés
Még soha nem ettem, de már gondolkoztam rajta, hogy megkóstolnám, csak félek az ízétől. Esetleg valaki evett már?

2014. jún. 14. 16:20
 1/6 anonim válasza:
En sajnos kiprobältam az exem unszoläsära egy nyaraläs alkalmäval,hogy ne mondja,milyen konzervativ vagyok,holott utalok minden tengeri herkentyüt.Borzalmas volt!Nyers hal ize es szaga volt,es hogy ne erezzek belöle tul sokat,egyböl le is nyeltem.Hät mit mondjak,majdnem ki is hänytam.
2014. jún. 14. 16:36
 2/6 anonim ***** válasza:

Ízlések és pofonok...

Én nagyon szeretem, kellemes tenger- és mandulaíze van. Azért fura, hogy kedvelem, mert a tengeri halakat általában nem nagyon szeretem, de - ahogy előttem írták -, a "tengeri herkentyűk" igazán ízlenek, legyen az főtt vagy nyers!

Csak divatból, vagy mert másnak tetszeni akarsz, nem érdemes megkostólni, ha a külseje riaszt. Ami azt illeti, nem valami szép látvány. De sok citrommal az is meg tudja enni, aki egyébként idegenkedik az ilyesmitől.

2014. jún. 14. 17:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Igazából csak nagyon Frissen jó. Akkor nagyon kellemes űdítően sós íze van. Ha van lehetőséged Frissen enni, akkor próbáld ki. :)
2014. jún. 14. 18:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Mint az összes húsnak, csak a fűszertől van íze, nem magától. De mivel ez nyálkás, a fűszer is kevésbé ivódik bele.
2014. jún. 16. 05:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Sok mindent el lehet mondani, de hogy az osztrigának "húsíze" lenne, azt nem. A nyers osztrigához meg semmilyen fűszert nem tesznek, csak egy kis citromlét.

Utolsó válaszoló, te mikor és hol ettél utoljára osztrigát?

Van aki szereti és több tucatot is meg tud enni belőle, van aki nem, egyénfüggő.

Egyik sem szégyen.

Sokan, akik nyersen utálják, sütve, töltve stb. kedvenc ételüknek tartják.

2014. jún. 16. 07:45
 6/6 anonim ***** válasza:
osztriga íze.
2014. jún. 17. 16:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!