A ma rendelt pizza holnap még jó lesz, ha addig hűtőben tartom?
Figyelt kérdés
Nem bírtam megenni az egészet, gondoltam h holnap enném meg a maradékot. Finom lesz még holnap?2014. jún. 7. 15:09
1/7 anonim válasza:
hát nem lesz ugyanolyan, de meg lehet enni
2/7 anonim válasza:
Igen finom lesz holnap, de ne a mikróba tedd hanem a sütőben melegítsd fel kb. 5 perc alatt. Ha teszel még a tetejére egy kis friss sajtot, akkor még jobb.
3/7 reptoid válasza:
Én vagy 4-5 hónapig csináltam azt, hogy este rendeltem 2 pizzát (az egyik akciósan ingyen volt), egyiket megettem este, a másikat másnap délben. Semmi baja nem lett, íze is finom volt.
4/7 anonim válasza:
Jóóó háát :D Én sem tudok egyszerre egy egészet megenni, és másnap felmelegítem. Igaz nem olyan jó, mint a melegített töltöttkáposzta, de ehető.Én mikrózni szoktam.
5/7 anonim válasza:
Ha sütőben melegíted max hőmérsékleten 3-4 percig, finomabb lesz mint mikor kiszállították.
6/7 anonim válasza:
Persze, hogy jó lesz hűtőben tartva!
7/7 anonim válasza:
Jajj gyerekek nagyon félelmetes fáradtan s egyben betegen olvasni!
második kommentár: sütőben helyett hűtőben
következőnél: megijedtem, mert a vessző után odaképzeltem a mondat másik felét: nem ettem meg :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!