Hejhó! Eláll a pizza és a mákosguba hűtőben 4 napig?
Lesz egy 4 napos hacacáré nálunk, és előre kellene csinálnom valamit, amit a vendégek bekebelezhetnek.
Erre a kettőre gondoltam, csak nem tudom, hogy a 4. napra nem romlanak-e meg.
Ha esetleg megromlanak, akkor adnátok valami tippet egyszerű sós és édes sütire?
Köszi a válaszokat!
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Szerintem mind a kettő eláll, de a 4. napon már beletörik a vendégeid foga. A hűtés ugyanis erősen szárít.
Ha a mákos gubát nem gubatésztából csinálod, hanem kifliből, a mákot előre ledarálod, a kiflit semeddig sem tart felkarikázni, gyorsan össze tudod ütni.
Sós sütinek túrópogácsát ajánlok: azonos súlyú liszt, margarin, átpasszírozott túró + ízlés szerint só. Este összeállítod a tésztát, reggel kiszaggatod, tojással megkened, tetejét még sóval megszórod, sütő 200 fokon. Arra számíts, hogy a tészta viszonylag sok sót vesz fel.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!