Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Szerintetek is egyre rosszabb...

Szerintetek is egyre rosszabb a majonéz?

Figyelt kérdés
Általában globust szoktam venni, de már egy ideje nem veszek semmilyen majonézt....olyan mintha széteceteznék az egészet vagy nem tudom, ti nem érzitek? Régebben valahogy sokkal finomabb volt...
2014. jún. 1. 22:55
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Egyszer vettem bolti majonézt, sok éve, nekem az is rossz volt. Amit a párom csinál, az finom, amit az anyja, az túl cukros... Az emberek ízlése igen változatos e téren, legjobb, ha megcsinálja az ember magának.

Én inkább mustárfogyasztó vagyok, na azokkal volt problémám az utóbbi években, az egyetlen nekem ízlőnek megváltozott az íze, ráadásul az üveges, a dobozos és a tubusos nem egyforma ízű... De úgyis van benne cukor, ez és az ízprobléma együtt bebiztosította, hogy máskor ne vegyek. Pancsolok saját mustárkrémet dijoni mustárból és kész.

2014. jún. 2. 13:34
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

A linkelt Thomy márka tényleg finom, én a mustárjait szoktam venni. Amúgy lehet tényleg az édesítő szerek miatt van ez a fura íz.

Cukor helyett mindenbe azt raknak, mondván milyen jó lesz úgy kevesebb kalóriával. Persze csak azért azt használják, mert jóval olcsóbb, mint a cukor. Én semmiben sem szeretem, olyan furcsa mellék-utó ízük van.

A steviával édesített ketchupért van oda mindenki, szerintem túl savanyú az is.

2014. jún. 2. 13:48
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Heinz majonézt Sparban Intersparban szoktam venni, de újabban Lidl-ben is van.
2014. jún. 2. 14:20
 24/28 anonim ***** válasza:

Azt ugye vágjátok, hogy 5 perc frisset csinálni, ami tényleg finom, ráadásul úgy ízesíted, ahogy tényleg neked tetszik, ráadásul jóval olcsóbb is, mint a bolti.

Egyetlen hátránya, hogy 1-2 napon belül meg kell enni, mert gyorsan romlik.

2014. jún. 2. 15:17
 25/28 anonim ***** válasza:
ma 15:17-es: ELVILEG igazad van, de ha nekem összesen 1 evökanálnyi kell, akkor azt azért belátod, hogy annyira keveset nem lehet csinálni házilag, és mire legközelebb kellene (pár hét múlva), addigra megromlik a többi.
2014. jún. 2. 15:39
 26/28 A kérdező kommentje:
Na, mennyi jó kis válasz jött...nem gondoltam volna:) Ezt a Thomy majonézt majd kipróbálom akkor:)
2014. jún. 2. 17:21
 27/28 anonim ***** válasza:
Magyarországon lehet kapni valamelyik nagyáruházban Thomy majonézt? Ausztriában láttam, de olyan gyakran sajnos nem járok arrafelé
2014. jún. 2. 19:58
 28/28 Geli tibi válasza:
eddig sose volt ilyen problémám, de ma vettem egy heinz majonézt és olyan ecetes, hogy nem bírom megenni :S mintha 20%-os ecetet innék. Lassan fél órája ettem melegszendviccsel és még mindig marja a torkom. Azon gondolkozom hogy visszaviszem, szerintem romlott...
2014. szept. 29. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!