Szerintetek is egyre rosszabb a majonéz?
Egyszer vettem bolti majonézt, sok éve, nekem az is rossz volt. Amit a párom csinál, az finom, amit az anyja, az túl cukros... Az emberek ízlése igen változatos e téren, legjobb, ha megcsinálja az ember magának.
Én inkább mustárfogyasztó vagyok, na azokkal volt problémám az utóbbi években, az egyetlen nekem ízlőnek megváltozott az íze, ráadásul az üveges, a dobozos és a tubusos nem egyforma ízű... De úgyis van benne cukor, ez és az ízprobléma együtt bebiztosította, hogy máskor ne vegyek. Pancsolok saját mustárkrémet dijoni mustárból és kész.
A linkelt Thomy márka tényleg finom, én a mustárjait szoktam venni. Amúgy lehet tényleg az édesítő szerek miatt van ez a fura íz.
Cukor helyett mindenbe azt raknak, mondván milyen jó lesz úgy kevesebb kalóriával. Persze csak azért azt használják, mert jóval olcsóbb, mint a cukor. Én semmiben sem szeretem, olyan furcsa mellék-utó ízük van.
A steviával édesített ketchupért van oda mindenki, szerintem túl savanyú az is.
Azt ugye vágjátok, hogy 5 perc frisset csinálni, ami tényleg finom, ráadásul úgy ízesíted, ahogy tényleg neked tetszik, ráadásul jóval olcsóbb is, mint a bolti.
Egyetlen hátránya, hogy 1-2 napon belül meg kell enni, mert gyorsan romlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!