Miért mondják az Oreo kekszre, hogy a világ legfinomabb keksze, mikor szerintem a mi Pilótánk semmivel sem rosszabb?
Gondolom, ez ízlés dolga, de tény, hogy az Oreo körül nagy lelkesedés van, nyilván a jóval nagyobb piac s emiatt sokkal több reklám, nagyobb ismertség, jóval jelentősebb Netes jelenlét miatt is.
Ami engem illet, Pilótát rég ettem, Oreót viszont nem sokszor, engem nem bűvölt el. Nem rossz, de nem egy csoda. Ha a Pilóta hasonlít régi önmagára, akkor leelőzi a szememben, az Oreo viszont jól néz ki, kedvelem az erős kontrasztot (de a Pilóta se csúnya és keksznél az íz fontosabb).
En azt gondolom, h nem, h semmivel sem rosszabb a Pilota, hanem klasszisokkal jobb!!!
Fogalmam sincs, miert van az oreo felfujva.
Az en masik titkos favoritom a tejcsokis Digestive's a McVities-tol. Na, az keksz.
Mert a Pilótát nem ismerik :)
Régen sokat kajtattam utána, mire találtam valahol és megkóstoltam... hát a nagy hype után, ami körülötte van, hatalmas csalódás volt. De Végül is alapvetően nem rossz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!