Hízókúra? Az a helyzet, hogy eléggé vékony vagyok és eddig nem megfelelően éltem. Sok csipsz, energialötyi stb. De most szeretnék változtatni ezen.
Tippek,ötletek,tanácsok?
66 kiló vagyok és 178 centi.
23/F
Reggeli 3 tojásos gombás-paradicsomos rántotta 1 szelet tönköly kenyér
Tízórai 1 banán
Ebéd gazdag leves(babgulyás, lencse gulyás, sertésragu leves, halászlé stb)
második-rizs/krumpli/főzelékek+ ezekhez natúr sült hús, főtt tojás, pörkölt stb
Egytálételek pásztor tarhonya, rizses hús, rakott krumpli, rakott kelkáposzta, paradicsomos húsgombóc
rizst lehet turbózni kukoricával, zborsóval, gombával, babbal, lencsével, répával
Uzsonna mogyoró, dió, mandula, pisztácia stb
Vacsora ebéd maradéka, meleg szendvics, bundás kenyér sajttal, túró körözöttnek megcsinálva paprikával, olajos hal kornspitzal,
pót vacsora 1 pohár tej vagy kakaó
Szabadni szabad, csak nagyon sok benne a cukor, nem valami egészséges, ne dőlj be a reklámnak. És gondolom azért izomzatot is szeretnél fejleszteni, az pedig a fehérjén múlik(tojás)
A tojás sokkal egészségesebb és laktató reggeli.
Ha annyira szeretnél kekszet enni, edd meg tízóraira a banán mellé, de ne legyen túl gyakori.
Persze mozogni neked is kell.
természetesen amiatt szeretném hízni, mivel úgyérzem nem vagyok eléggé attraktív testileg plusz önmagammal sem vagyok megelégedve.
köszönöm a tanácsokat, ehhez fogok állni!:)
nagyobb hasat/segget/combot akarsz, vagy 'nagyobb' lenni?
ha az első, akkor simán egyél. sokat. amennyit tudsz.
ha az utóbbi, akkor pedig sok, normálisabb kaja, és heti 3-4 edzés.
pl húzódzkodás, súlyzós dolgok, néha futás/bringa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!