Mi lesz a macisajttal, ha forró tepsibe rakom?
Figyelt kérdés
Szeretnék valami sajts rántottát csinálni, de ha reszelt sajtot keverek a tojásba, sosem érzem az ízét. Ha utólag rakom rá, akkor meg száraz, ezért kipróbálnám macisajttal. Mi lesz vele? (Tolle light ömlesztett kenhető trappista sajt)2014. máj. 23. 12:10
2/6 anonim válasza:
Szetfolyik, trutyi lesz az egész.
Par perccel azelőtt, hogy elkészülnie teljesen a rantottad, tedd ra a reszelt sajtot es vedd le a serpenyot. A sajt megolvad es nem lesz száraz.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kipróbálom ahogy írtad.
2014. máj. 23. 12:17
4/6 anonim válasza:
Én szoktam tojásrántottába mackósajtot tenni és én nagyon szeretem, nekem ízlik.
5/6 anonim válasza:
> Szetfolyik, trutyi lesz az egész.
Szerintem is. A Maci sajt a végső felhasználási módja az egyébként eladhatatlan maradéknak a sajtgyárban.
Akármit csinálsz vele, akármikor teszed bele, csak lerontja a rántottát.
A zsírban pirított kenyérkocka a legolcsóbb és a legegyszerűbb módja a rántotta kiadósabbá tételének.
6/6 A kérdező kommentje:
nem kiadósabbá akarom tenni, csupán finomabbá, mert a sima rántotta már uncsi, a sajtot meg szinte minden formában imádom. Fetát tettem bele, a legvégén, nagyon fincsi lett.
2014. máj. 25. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!