Hajdinát hogy lehet megenni?
Figyelt kérdés
vagyis milyen kis egyszerű receptek vannak hozzá ami nektek is bevált2014. máj. 20. 09:18
1/4 anonim válasza:
"Hajdinát hogy lehet megenni?" Szerintem nagyon nehezen. Nekem nem megy le a torkomon.
2/4 anonim válasza:
Állítólag előző nap már be kell áztatni vízbe.Hogy puhuljon.Aztán megfőzheted tetszőlegesen köretnek, amihez akarod, szinte minden étel elkészíthető vele, amihez eddig rizst használtál, tehát rizs köret helyett.
3/4 anonim válasza:
Ugyanúgy készül, mint a rizs. Egy rész hajdinához két rész víz kell. Előtte nem szükséges beáztatni. Mint már elhangzott, bármihez jó, amihez a rizs is. Én pörkölthöz szoktam készíteni, szerintem jól passzol.
4/4 anonim válasza:
Nekem eddig egyedül így jött be: [link]
Megcsináltam a receptet, nagyon finom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!