Az ananászt hogy kell megenni? :D
Levágod a zöld leveles tetejét
Utána négy felé vágod. Mivel a közepe keményazt is kivágod. Így a háromszög legbelső részét. Majd egy éles késsel kivágod a héjából. Ha maradnak rajta kis barna foltok, azokat a kés hegyével kikanyarítod
Első vagyok. Ezt a módszert egy mexikói barátnőm mutatta. Neki mondjuk 1,5 percig tartott és tökéletes lett.
Nekem jóval tovább tart és kevésbé eredményes a módszerem, mint az övé:)
Én levágok egy karikát, meghámozom, majd megeszem, a középső részéből olykor marad, de az is finom szokott lenni, csak kemény :D
Az egészen pici barna köröcskevégek nem érdekelnek.
Aztán levágok még egy karikát... Amíg el nem érem a felét, mert akkor meghagyom a páromnak a többit, s közlöm vele, hogy máskor többet vegyünk...
Nekem az ilyesmi sosem okozott gondot, sokaknak állítólag a gránátalma problémás, szerintem azt rém egyszerű enni. Az egyetlen, amire bár van módszerem, macerás, a csipkebogyó evése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!