Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Az ananászt hogy kell megenni? :D

Az ananászt hogy kell megenni? :D

Figyelt kérdés
Mindig gondolkozom amikor látom őket, hogy hogy kéne "felbontani", de nem igazán jövök rá...
2013. okt. 28. 10:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Levágod a zöld leveles tetejét


Utána négy felé vágod. Mivel a közepe keményazt is kivágod. Így a háromszög legbelső részét. Majd egy éles késsel kivágod a héjából. Ha maradnak rajta kis barna foltok, azokat a kés hegyével kikanyarítod

2013. okt. 28. 10:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 A kérdező kommentje:
Ó köszönöm szépen!!
2013. okt. 28. 10:33
 3/11 anonim ***** válasza:
Én karikákra szoktam vágni, aztán kivágom a közepét és meghámozom. :)
2013. okt. 28. 10:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Ezt a módszert egy mexikói barátnőm mutatta. Neki mondjuk 1,5 percig tartott és tökéletes lett.


Nekem jóval tovább tart és kevésbé eredményes a módszerem, mint az övé:)

2013. okt. 28. 10:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én a tetejét + alját lecsapom, a keletkező hengert 4 felé vágom, és a 4 darabot oldalról, késsel leválasztom a héjról. A belső élén lesz egy világosabb, kicsit kevésbé lédús rész, azt ízlések és pofonok le lehet vágni. A végterméket kockázom.
2013. okt. 28. 10:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
Én levágom a tetejét+ alját, levágom a héját meg a kis barna köröcskéket, majd negyedekbe vágom és kivágom a közepét, de kb ugyanaz a technika, mint mindenki másé, csak nekem így logikusabb.. :)
2013. okt. 28. 11:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 A kérdező kommentje:
Okés, köszönöm mindenkinek!! :)
2013. okt. 28. 11:14
 8/11 bumbi02 ***** válasza:
No igen, logikusabb először meghámozni, aztán negyedbe, vagy karikába szelni..: ) A legkönnyebb szerintem recés késsel - pl kenyérvágó - meghámozni.
2013. okt. 28. 13:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Én levágok egy karikát, meghámozom, majd megeszem, a középső részéből olykor marad, de az is finom szokott lenni, csak kemény :D

Az egészen pici barna köröcskevégek nem érdekelnek.


Aztán levágok még egy karikát... Amíg el nem érem a felét, mert akkor meghagyom a páromnak a többit, s közlöm vele, hogy máskor többet vegyünk...


Nekem az ilyesmi sosem okozott gondot, sokaknak állítólag a gránátalma problémás, szerintem azt rém egyszerű enni. Az egyetlen, amire bár van módszerem, macerás, a csipkebogyó evése.

2013. okt. 28. 14:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:

Én így szoktam:


[link]

2013. okt. 28. 16:03
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!