Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Enyhén cukros gyömölcskonzervn...

Enyhén cukros gyömölcskonzervnél ha megmosom a gyümölcsöt akkor le lehet mosni róla a cukrot ami a lében van, vagy az beleivódik?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 22. 20:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az beleivódik.
2014. ápr. 22. 20:47
 2/7 anonim ***** válasza:
60%
Ha nem vagy cukorbeteg, akkor miért akarod lemosni? A cukorra is szüksége van a szervezetednek. Ha fogyózol, akkor sem árt ennyi cukor.
2014. ápr. 22. 21:03
 3/7 anonim ***** válasza:
68%
Talán mert a gyümölcsöt akarja érezni, nem a cukrot.
2014. ápr. 22. 21:10
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Utolsó: így van. Imádom az őszibarackot és most kaptam több konzervet, de utálom, hogy mindig minden tele van tömve cukorral.

Ha lehet próbálom elkerülni, így is többet eszünk belőle, mint kellene.

2014. ápr. 22. 21:23
 5/7 anonim ***** válasza:
94%

" Imádom az őszibarackot, de utálom, hogy mindig minden tele van tömve cukorral."

Akkor két lehetöséged van: vagy nyersen eszed, vagy te teszed el cukor nélkül.

2014. ápr. 22. 21:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha meg kapott konzervet, dobja ki, ugye? :D:D

Istenem...

2014. ápr. 22. 21:33
 7/7 anonim ***** válasza:
64%

Márpedig akkor tényleg magunknak kell eltenni.. A cukros konzerv cukros konzerv. A levet ki lehet hagyni, az kisebb cukorterhelés, de azért marad benne. Én már nem enném meg az ilyesmit, sosem eszem normál cukrot és gyümölcsben roppantul zavar a felesleges, csak bajnak ott levő cukor. A minden nélkül eltett befőttem is túl édes, de az belefér :D

Kidobni én se szoktam ételt, a párom megeszi az ilyesmit, de azért ő is kerüli, venni semmiképp nem vennénk cukros befőttet.

2014. ápr. 23. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!