Enyhén cukros gyömölcskonzervnél ha megmosom a gyümölcsöt akkor le lehet mosni róla a cukrot ami a lében van, vagy az beleivódik?
Köszönöm!
Utolsó: így van. Imádom az őszibarackot és most kaptam több konzervet, de utálom, hogy mindig minden tele van tömve cukorral.
Ha lehet próbálom elkerülni, így is többet eszünk belőle, mint kellene.
" Imádom az őszibarackot, de utálom, hogy mindig minden tele van tömve cukorral."
Akkor két lehetöséged van: vagy nyersen eszed, vagy te teszed el cukor nélkül.
Ha meg kapott konzervet, dobja ki, ugye? :D:D
Istenem...
Márpedig akkor tényleg magunknak kell eltenni.. A cukros konzerv cukros konzerv. A levet ki lehet hagyni, az kisebb cukorterhelés, de azért marad benne. Én már nem enném meg az ilyesmit, sosem eszem normál cukrot és gyümölcsben roppantul zavar a felesleges, csak bajnak ott levő cukor. A minden nélkül eltett befőttem is túl édes, de az belefér :D
Kidobni én se szoktam ételt, a párom megeszi az ilyesmit, de azért ő is kerüli, venni semmiképp nem vennénk cukros befőttet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!