Miért van az hogy egyfolytába ennék?
Figyelt kérdés
Már érzem hogy majd szét szakadok de csak kivánom az ételt és csak ennék, ennék és ennék.. és ez sajnos csak az elhizáshoz vezethez amire én hajlamos vagyok.. ellentétben a fogyással.2014. ápr. 22. 15:50
1/7 anonim válasza:
Táplálkozási zavarod van.
Vagy unatkozol.
Vagy nagyon rosszul, vagy nagyon keveset eszel főétkezésekre, és emiatt állandóan éhes vagy, és nem tudod visszafogni magad.
2/7 A kérdező kommentje:
ha unatkozok az is befolyásolja?
2014. ápr. 22. 15:58
3/7 anonim válasza:
Igen ha az ember unatkozik és nem tud mitcsinálni akkor eszik h azzal foglalja el magát !
4/7 A kérdező kommentje:
akor valöszinüleg ez a probléma.
2014. ápr. 22. 16:08
5/7 anonim válasza:
Nekem van a hütőajtóra belülről rátüzve egy papir: "NE EGYÉL, IGYÁL ! Ha kinyitom az ajtót, ezt látom, és tényleg sokszor elég egy pohár viz. Az elveszi az éhség érzetet egy időre, és ugyis keveset iszunk.
6/7 anonim válasza:
Én is az unalomra tippelek, keress valamilyen elfoglaltságot, irtakozz be valamilyen klubba, tanfolyamra, töltsd többet a szabadban, bringázz, fuss, stb.
7/7 anonim válasza:
Vagy valamilyen tápanyagból nem viszel be eleget. Én pl ha nem eszek főtt ételt, akkor este bármennyit meg tudok enni. Figyelj arra hogy egyél zsírt és fehérjét is (a szénhidrát kevésbé kérdéses, az szinte mindenben van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!