Hogy tudnám megoldani, hogy a ma délben gyártott szendvicsek holnap reggelre is finomak legyenek?
Figyelt kérdés
Útra kellene, és sajnos este vagy holnap hajnalban nincs lehetőségem elkészíteni. Illetve mit rakhatok bele? Paradicsom, salátaöntet nagyon eláztatja?2014. ápr. 18. 07:49
1/5 anonim válasza:
Tedd hűtőbe, alufóliába csomagolva az elkészített szendvicset, de paradicsomot, saláta öntetet ne tegyél bele, azt esetleg indulás előtt, vagy tegyél bele zöldpaprikát és a paradicsomot csomagold be külön, vagy az öntetet is viheted külön egy kis üvegben.
2/5 anonim válasza:
A zöldségfélét két folpak közé tedd, amit fogyasztás elött kiszedsz belöle, akkor nem áztatja el a szendvicset.
3/5 A kérdező kommentje:
Rántott húsos szendvicsek lesznek többségében, mert az ugye laktatóbb, és arra gondoltam, hogy ha a salátára teszem a paradicsomot, uborkát, nem lesz olyan vészes. Az öntet mondjuk nem létfontosságú. :)
2014. ápr. 18. 08:09
5/5 anonim válasza:
A kenyeret eláztatja akkor is, ne tedd rá, csomagold külön, és ott helyben is ráteheted amikor eszitek.
A süti másnap is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!