Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Baj lenne, ha így oldanám meg?

Baj lenne, ha így oldanám meg?

Figyelt kérdés
Rántott húst terveztem mára, szóval fokhagymás tejbe raktam a karajt, és így mostanában ébredtem rá, hogy brassóit akarok. Tudom, hogy elég vitatott a receptje, de karajból és borsóval szoktam csinálni, szóval ezen lehetőleg most ne kezdjünk el vitatkozni, csak érdekelne, hogy szerintetek milyen íze lesz így?
2014. ápr. 9. 16:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Brassói úgy jó ha fokhagymás:

A húst mosd le a tejtől töröld szárazra aztán csináld meg nyugodtan.

A fokhagyma még soha semmit nem rontott el !!

2014. ápr. 9. 16:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Jogos, köszi. :)
2014. ápr. 9. 16:11
 3/3 anonim ***** válasza:
A túrós csuszámat nekem elrontotta.
2014. ápr. 11. 13:54
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!