Baj lenne, ha így oldanám meg?
Figyelt kérdés
Rántott húst terveztem mára, szóval fokhagymás tejbe raktam a karajt, és így mostanában ébredtem rá, hogy brassóit akarok. Tudom, hogy elég vitatott a receptje, de karajból és borsóval szoktam csinálni, szóval ezen lehetőleg most ne kezdjünk el vitatkozni, csak érdekelne, hogy szerintetek milyen íze lesz így?2014. ápr. 9. 16:05
1/3 anonim válasza:
Brassói úgy jó ha fokhagymás:
A húst mosd le a tejtől töröld szárazra aztán csináld meg nyugodtan.
A fokhagyma még soha semmit nem rontott el !!
2/3 A kérdező kommentje:
Jogos, köszi. :)
2014. ápr. 9. 16:11
3/3 anonim válasza:
A túrós csuszámat nekem elrontotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!