Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » 500 Ft-ból milyen egészséges...

500 Ft-ból milyen egészséges ételek vannak?

Figyelt kérdés
Esetleg több étkezésre is.

2014. márc. 5. 18:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A legtöbb ember meg pangasiust tartja szarnak, szóval a szrról lehetne oldalakon át polemizálni...
2014. márc. 8. 11:52
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. márc. 8. 13:27
 13/15 Sowilo ***** válasza:
11: én nem tudom, nem eszek olyat, nem néztem még utána. Arra akartam kilyukadni, hogy létezik olcsó húsféle is, ami egészséges. Ha rossz példát hoztam akkor mindegy.
2014. márc. 8. 15:01
 14/15 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy minden egészséges étkezéssel kapcsolatos kérdésben osztogatod az észt, de még azzal sem vagy tisztában, hogy valójában mi az?!

És akkor bedobsz példának egy olyasmit, amit még életedben nem ettél, de biztos jó mert azt hallottad valahol. Közben pedig hugyos-sz*ros csatornavízben, antibiotikumokkal teletömve minimális helyen nevelt szennyhalról van szó. Rohadt egészséges.

Legközelebb inkább ne szólalj meg, ha nem tudod, miről beszélsz.

2014. márc. 8. 15:07
 15/15 A kérdező kommentje:
Ne legyen komment háború.
2014. márc. 8. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!