Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Kókuszzsír vs. Kókuszolaj,...

Kókuszzsír vs. Kókuszolaj, hol szerzitek be?

Figyelt kérdés

Melyik a jobb, kiadósabb, illetve hol és mennyièrt szerzitek be?

Előre is köszi

2014. febr. 20. 07:58
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%

Nekem abszolút kedvenc a Barco. Sütésnél is valahogy ezzel érem el a legjobb ízhatást, pedig a rántott cuccokért én amúgy annyira nem rajongom, de ezzel mintha egész más lenne és amúgy nekem testápolásra is simán bejön. Most találtam, mondjuk más termékek miatt egy webshopot, onnan rendeltem jó áron. [link]

Szerintem amúgy ha nem vagy nagy bioguru ilyenért nem érdemes külön köröket futni a városban, simán jó webshopból.

2014. márc. 26. 19:40
 12/15 anonim válasza:
68%

#8 lencsefőzelék:

"Weixl-Várhegyi László

mérnök, radiesztéta, bioenergetikus, fitoterapeuta,

életmód- és táplálkozási tanácsadó és terapeuta

a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesületének tagja" (A cikk írója.)

Nem tűnik túl meggyőzőnek egy olyan ember érvelése, aki radiesztéta meg bioenergetikus, csupa olyan áltudományos dolog, amit nem lehet bizonyítani és műszerekkel mérni, hát miért volna tudományosan releváns az olajokról szóló fejtegetése?

Különben nagy kiszerelésben:

- Barco kókuszolaj 20 l, 1050 Ft/l (egy liter kókuszzsír hány kg?)

- Kókuszolaj 25 kg, 916 Ft/kg

Ez persze egyik sem extra szűz, de az extra szűz 5000/kiló, abban rántani egyszeri halandónak nem lehet... :D

2014. nov. 6. 09:52
 13/15 anonim válasza:
68%

Lemaradtak a linkek. Szóval:

- Barco kókuszolaj 20 l, 1050 Ft/l (egy liter kókuszzsír hány kg?): [link]

- Kókuszolaj 25 kg, 916 Ft/kg: [link]

2014. nov. 6. 09:53
 14/15 Jakab Dániel Vendel válasza:
0,924 g/cm^3 hogy mindenkinek tiszta legyen 924g kókuszzsír térfogata 1000cm^cm3, ami ugye 1L
2016. jan. 11. 09:39
 15/15 Jakab Dániel Vendel válasza:
1000cm^ = 1L
2016. jan. 11. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!