Kókuszzsír vs. Kókuszolaj, hol szerzitek be?
Melyik a jobb, kiadósabb, illetve hol és mennyièrt szerzitek be?
Előre is köszi
Nekem abszolút kedvenc a Barco. Sütésnél is valahogy ezzel érem el a legjobb ízhatást, pedig a rántott cuccokért én amúgy annyira nem rajongom, de ezzel mintha egész más lenne és amúgy nekem testápolásra is simán bejön. Most találtam, mondjuk más termékek miatt egy webshopot, onnan rendeltem jó áron. [link]
Szerintem amúgy ha nem vagy nagy bioguru ilyenért nem érdemes külön köröket futni a városban, simán jó webshopból.
#8 lencsefőzelék:
"Weixl-Várhegyi László
mérnök, radiesztéta, bioenergetikus, fitoterapeuta,
életmód- és táplálkozási tanácsadó és terapeuta
a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesületének tagja" (A cikk írója.)
Nem tűnik túl meggyőzőnek egy olyan ember érvelése, aki radiesztéta meg bioenergetikus, csupa olyan áltudományos dolog, amit nem lehet bizonyítani és műszerekkel mérni, hát miért volna tudományosan releváns az olajokról szóló fejtegetése?
Különben nagy kiszerelésben:
- Barco kókuszolaj 20 l, 1050 Ft/l (egy liter kókuszzsír hány kg?)
- Kókuszolaj 25 kg, 916 Ft/kg
Ez persze egyik sem extra szűz, de az extra szűz 5000/kiló, abban rántani egyszeri halandónak nem lehet... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!