Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Melyik a legjobb bolti salátaö...

Melyik a legjobb bolti salátaöntet? Már sokat próbáltam, de egyik se ízlett. Akkor már sokkal jobb az Univer majonéz!

Figyelt kérdés

2014. febr. 18. 11:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Akkor az ezersziget öntet.
2014. febr. 22. 23:48
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom készre gondoltál-e, vagy ami porból van, de ha az utóbbi akkor a Laci bácsi konyhája féle fokhagymás öntetpor nagyon ízlett.

Gyiken sokaknak van gondja a szövegértéssel :)

2015. máj. 5. 18:40
 13/15 Németh Eric válasza:
Igen. Sajnos nagyon nagy baj van a szövegértéssel. Egyértelmű kérdésre miért nem lehet egyértelműen válaszolni?
2017. ápr. 22. 22:26
 14/15 Botond1999 ***** válasza:

A bolti választékból legjobb az Ezersziget és a fokhagymás öntetek. Az Auchannak vannak saját márkásai, közülük a rózsaszín a legjobb (nem tudom a nevét).

A tzatziki viszont pocsék, ne vedd meg, azt csak házilag érdemes elkészíteni.

2019. aug. 13. 14:37
 15/15 Botond1999 ***** válasza:
Vannak a tokajis öntetek is, egyik rosszabb mint a másik, ráöntöttem a salátára, és egyben dobtam ki az egészet. Rettenet.
2019. aug. 13. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!