Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Melyik füszerkeveréknek van...

Melyik füszerkeveréknek van olyan ize, mintha faszénen sült volna a hus? Egyszer ettem valahol, és jó volt.

Figyelt kérdés
2014. jan. 28. 09:35
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2014. febr. 1. 09:50
 12/15 A kérdező kommentje:
Most hallottam, hogy létezik füstölt só. Abban biztos nem lehet laktóz nem?
2014. febr. 12. 19:12
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Abba semmiképp, viszont olyant aminek tényleg jó íze volt, már vagy 20 éve vettem utoljára.

Ezt a füst ízű permetet már használgatom, de valahogy nem az igazi intenzív az íze. Jó jó, de a régi füst ízű sót meg sem közelíti.

A mostani füst ízű só, amit most láttam, az meg elbújhat még a permet mellett is. Akkor már a permet ízesebb.

2014. febr. 12. 21:12
 14/15 A kérdező kommentje:
Füst izű permet? Hol lehet kapni?
2014. febr. 13. 12:20
 15/15 anonim ***** válasza:

ha vissza keresel a 10 h.sz.-hoz, ott linkeltem.

Egyébként füszer féléket és gyógynövényeket árusító boltokban van ilyen. Az enyémet a Múzeum Krt, Nemzeti-múzeummal szembeni oldalán vettem, onnan talán kicsivel az Asztória felé. Néhány lépcsőn kell felmenni és keskeny kirakata van. A füst illatú pumpás sprayt 700,-Ft körüli áron vettem.

2014. febr. 13. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!