Miért másabb a magyar mint az amerikai?
Érdekes, mert én pont úgy vélem, hogy amerikában a legtöbb ilyen termék túlízesített, nekem nem jött be. Valószínűleg ha hosszabb ideig voltál kinn, akkor egyszerűen ráálltál a túlzott ízfokozókra, ezért nem ízlik az itteni verzió - majd visszaállsz egy idő után.
Ez kb. olyan, hogy ha egy ideig nagyon sósan eszed az ételeket, akkor csak az fog ízleni, és minden más sótlan lesz. Ha pedig sótlanul kezdesz el étkezni, akkor egy kis sót is nagyon soknak fogsz érezni. Minden megszokás kérdése.
Attól hogy ugyanaz a márka, nem ugyanott gyártják, nem ugyanonnan származnak az alapanyagok, így nem pont ugyanolyan.
De szerintem nem minden rosszabb itt. Én is voltam Amerikában, van, ami nagyon tetszett, van, ami itthon sokkal jobb.
A termékeket az adott országra jellemzö általános ízlésnek megfelelöen módosítják. Ezt tapasztalati értékek alapján határozzák meg.
A magyar ízlésnek jobban felel a kevésbé túlízesített, mint az amerikainak.
Vissza ne menj Amerikába!! Génmódosított leszel a génmódosított gabonáktól, elhízol a sok szénhidráttól, és Kényelmes buta Proletár leszel, nem pedig európai polgár! Itt Európában a jó!
Amerikát szétszedik a hurrikánok, meg az időjárási szélsőségek, és a 150% államadósság, felesleges oda visszamenned, nincs benne perspektíva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!