Melyik hízlal jobban a cukor, vagy a karamell?
Figyelt kérdés
2013. dec. 18. 16:44
2/8 anonim válasza:
Cukor + tejszín/tej/vaj a karemaell.ha valamelyiket kihagyod, akkor fogyókúrásabb... XD
3/8 A kérdező kommentje:
én a karamellt csak úgy ismerem, hogy pirított cukor. én ez alapján kérdezem.
2013. dec. 18. 17:02
4/8 anonim válasza:
Akkor mi a kérdés ?, a cukor pirítva sem veszíti el a kalóriatartalmát, és nem is fog kalóriadúsabb lenni.
5/8 A kérdező kommentje:
hát de akkor mi történik vele, mikor karamellizálódik?? nem bomlik el vmelyik része?
2013. dec. 18. 17:27
6/8 anonim válasza:
Kérlek ne... megolvad a halmazállapota változik meg...
7/8 A kérdező kommentje:
jó, tudom hülye kérdéssor de csak most tanulok főzni.
2013. dec. 18. 17:45
8/8 anonim válasza:
Az, hogy most tanulsz főzni az okés, kérdezz:)
Viszont a kémiát is most tanulod????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!