Hol lehet kapni jó szaloncukrot?
Figyelt kérdés
A hétvégén kaptunk a lottózóban zselés szaloncukrot (ezüst papiros, lóheremintás), de ennél jobb zselés szaloncukrot még nem sokat ettem. A régi fajta zselés lehetett, nem szeretem a meggyes piros zseléseket.
Bonbonettisre gondoltam, hogy olyat veszek, valaki kóstolta már? Vagy milyet vegyek ami nagyon finom?
2013. dec. 16. 20:00
1/7 anonim válasza:
Itt,Sombathelyen a Fő téren a karácsonyi vásárban istenieket lehet kapni. Csak gondolom tuti nem szombathelyi vagy...
2/7 anonim válasza:
Szombathelyen, elnézést, ha 100 féle nincs, akkor egy se...
3/7 A kérdező kommentje:
nem, kb 300km-re, de ha nem haragszol, külön a szombathelyi szaloncukorért nem megyek olyan messzire:-)
2013. dec. 16. 20:11
4/7 anonim válasza:
Lehet furcsa ,de kérdezd meg őket (a lottózóban) honnan volt az a jó szaloncukor.Hátha megmondják :D
5/7 anonim válasza:
a Szamos marcipán szalocukorjai állítólag jók (nem csak marcipános van)
6/7 anonim válasza:
Bonbonetti szaloncukrok mindig extra finomak :) próbáld meg, hátha az.
7/7 anonim válasza:
Evek ota Bonbonettit veszek,nem csalodtuk meg benne. A kokuszos, a zseles es a vajkaramellas nagyon finom.
Egyebkent a karacsonyi vasarokban lehet kapni egesz kulonleges, kezmuves es hazi fajtakat is. Erdemes probalgatni ott is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!