Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hol lehet kapni jó szaloncukrot?

Hol lehet kapni jó szaloncukrot?

Figyelt kérdés

A hétvégén kaptunk a lottózóban zselés szaloncukrot (ezüst papiros, lóheremintás), de ennél jobb zselés szaloncukrot még nem sokat ettem. A régi fajta zselés lehetett, nem szeretem a meggyes piros zseléseket.

Bonbonettisre gondoltam, hogy olyat veszek, valaki kóstolta már? Vagy milyet vegyek ami nagyon finom?

2013. dec. 16. 20:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Itt,Sombathelyen a Fő téren a karácsonyi vásárban istenieket lehet kapni. Csak gondolom tuti nem szombathelyi vagy...
2013. dec. 16. 20:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Szombathelyen, elnézést, ha 100 féle nincs, akkor egy se...
2013. dec. 16. 20:11
 3/7 A kérdező kommentje:
nem, kb 300km-re, de ha nem haragszol, külön a szombathelyi szaloncukorért nem megyek olyan messzire:-)
2013. dec. 16. 20:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet furcsa ,de kérdezd meg őket (a lottózóban) honnan volt az a jó szaloncukor.Hátha megmondják :D
2013. dec. 16. 20:16
 5/7 anonim ***** válasza:
a Szamos marcipán szalocukorjai állítólag jók (nem csak marcipános van)
2013. dec. 16. 20:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Bonbonetti szaloncukrok mindig extra finomak :) próbáld meg, hátha az.
2013. dec. 16. 21:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Evek ota Bonbonettit veszek,nem csalodtuk meg benne. A kokuszos, a zseles es a vajkaramellas nagyon finom.

Egyebkent a karacsonyi vasarokban lehet kapni egesz kulonleges, kezmuves es hazi fajtakat is. Erdemes probalgatni ott is.:)

2013. dec. 16. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!