A legfinomabb szaloncukrot keresem, van egy perced szavazni?
Nosztalgia trüffelkrémes
Stühmer mákkrémes
mi is csak tavaly láttunk először ilyet, pedig állítólag már régi márka, volt többféle is, de mi csak marcipánosat vettünk
igazából nem is az a klasszik szaloncukor, hanem inkább ilyen desszert szerűség, de tényleg nagyon finom volt
Köszi a tippet a Vadászra :)
... szóval beszállt a ringbe a Milka. Eddig a joghurtosat és a marcipánosat próbáltam, finom, de kicsit édes volt az ízlésemnek, a fekete erdő jó lehet, már ketten is szavaztatok rá...
#4 vagyok.
Nekem a marcipános és a joghurtos kifejezetten nem tetszett, a többi elég jó, de a feketeerdő tényleg nagyon finom. Bár a Milka szerintem nem olyan igazi szaloncukor.
Érdekes különben, hogy a feketeerdőt nagyon szeretem, pedig Milka csokit már nagyon rég nem eszek, Lindt párti vagyok:)
Bonbonetti??? Nem is tudtam, hogy van nekik sz.cukruk! Megint tanultam valamit.
Igen, a Milka tényleg olyan, mint egy bonbon inkább. Abszolut hozza a Milka csoki jellegzetességeit szerintem is.
Köszi az újabb válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!