Atesz43 kérdése:
Mit tegyek ha suliban sokszor ellopják a kajámat?
Figyelt kérdés
Ha nem vagyok az osztályban belenyúlnak a táskámba. Pénz még nem tűnt el mert azt nem hagyom ott, de a telefonom már felejtettem ott és nem vitték el. Nem tudom senkire se rábizonyítani, a többiek nem nagyon segítenek (nincs összetartás), és nem vagyok éppen az osztály kedvence. Arra gondoltam hogy hashajtót kéne az ételbe tenni és otthagyni nekik, akinél hat az lop. szerintetek mit tegyek?2013. dec. 11. 20:27
31/31 anonim válasza:
Igen-igen. Vegyél chili-sűrítményt. Egy csepptől is hullik a könnyem. Először ha beleharap nem fog érezni semmit de útána elhiheted sírni fog :) És ha iszik rá nyálladdzik majd mint egy kutya. Szerintem a reciprocitás elvét teljesen lefedi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!