Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mit tegyek ha suliban sokszor...

Atesz43 kérdése:

Mit tegyek ha suliban sokszor ellopják a kajámat?

Figyelt kérdés
Ha nem vagyok az osztályban belenyúlnak a táskámba. Pénz még nem tűnt el mert azt nem hagyom ott, de a telefonom már felejtettem ott és nem vitték el. Nem tudom senkire se rábizonyítani, a többiek nem nagyon segítenek (nincs összetartás), és nem vagyok éppen az osztály kedvence. Arra gondoltam hogy hashajtót kéne az ételbe tenni és otthagyni nekik, akinél hat az lop. szerintetek mit tegyek?

2013. dec. 11. 20:27
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
70%
Kapd el a köcsögöt és verd meg...
2013. dec. 11. 22:36
 22/31 anonim ***** válasza:
31%
Rakj lakatot a táskádra.
2013. dec. 11. 22:40
 23/31 anonim ***** válasza:
0%
aki ilyen hüle meg is érdemli
2013. dec. 11. 22:42
 24/31 anonim ***** válasza:
63%

Nem is biztos hogy megeszi, aki kiveszi a táskából

Lehet, csak szórakozik v. kidobja

2013. dec. 11. 22:50
 25/31 anonim ***** válasza:

A mi sulinkba alapvető szabály, hogy ételt italt, nem hagyunk szem előtt.

Mivel van nekünk szekrényünk ami nagyon véletlen adódott így én mindig oda zárom el a kajámat. Persze az én táskámba sosem nyúlnak bele igaz nem mintha akkora érték lenne benne, mert pénzt, telefont, iratokat mindig a zsebembe tartom. A szekrényem feltörhetetlen igaz hogy osztozok vele a társammal, de ha valami onnan hiányzik mert két polc rész van benne és ha az enyémen valami nem úgy van ahogyan én hagytam akkor a társam pontosabban padtársam már kezdhet félni hogy na mi történt stb... Mivel csak neki van oda kulcsa. Én sem vagyok az osztály nagy kedvence de mindenki tudja hogy a legmenőbb srácot az osztályban egyszer csúnyán orrba vágtam és azóta nem piszkálnak a többiek sem. Tehát nekem ettől így nem kell tartanom csak ha valaki kekeckedik akkor az is kap, és engem nem érdekel mit kapok érte, nagyban letojom.

2013. dec. 11. 23:03
 26/31 anonim ***** válasza:
19%

Erős Pista gyenge. Én lány vagyok, de minden mennyiségben megeszem.

Egy kis chili viszont jó ötlet :)

2013. dec. 11. 23:04
 27/31 anonim ***** válasza:
Legszivesebben azt mondanám, hogy borotvapengét vagy tűt. Undorítóak az ilyen "emberek"... De ugye ezt te is megszívnád. Hashajtó vagy bármilyen gyógyszer se jó ötlet, ha pl. allergiás az egyik összetevőre, akkor abból nagy baj lenne. Marad a chili. Vegyél jó sokat, aprísd/daráld össze, kis paradicsomszószhoz főzd hozzá, aztán jó vastagon kend meg vele. Aki üvölt a fájdalomtól, az lesz az :) Esetleg gyűjts bogarakat és rakd bele a szenyába :D Vagy valami kukacokat. (fúj :D) Persze legyenek döglöttek, nehogy kimásszanak :) Ja és vedd fel telefonnal/kamerával, garantált nézettség youtubon :D
2013. dec. 11. 23:16
 28/31 pbiker válasza:

Tegyel bele daralt ghost chilit. Irgalmatlanul megbanja az elso falatnal, hogy egyaltalan felkelt aznap.

Disznosag masok ennivalojat ellopni. Amugy a hashajtos 5let is remek. Ezek mellett hiphop kiderul, hogy ki lop.

2013. dec. 11. 23:19
 29/31 anonim ***** válasza:

És még nem került szóba osztályfőnöki órán, az igazgatónál és a szülői értekezleten? Éppen itt az ideje!

Valaki éhes.

Egyébként tedd egy kis papírdobozba, amit le tudsz lakatolni.:)

Nincs kamera az iskolában?

Nincs ott rendőr? Nem tudsz szólni neki, hogy figyeljen?

2013. dec. 11. 23:34
 30/31 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem hogy aki azt írta hogy tegyél bele sz@rt, azt miért nem pontozza le senki.
2013. dec. 12. 00:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!