Hát már nagyon elegem van! Nem szétfővős krumpli kellene, de egyszerüen mind szétfő. És piacosok mindre rámondják, hogy ez nem fő szét! Miért jó ez nekik?
Mert így eltudja adni... és nem tudod vissza vinni.
Remélem segít : [link]
Ne haragudj, de akkor minek főzöd addig, amíg szét nem fő?
Minden krumplifjata más, változó mennyi ideig kell főzni. Ellenőrizni kell néha egy villával, hogy puha-e már. Nem a piacos néni hibája...
Az ilyesmik elkerülése érdekében, pont ellentétesen szoktam kérdezni:
Kérdezd legközelebb azt, hogy: ez szétfövős ugye? Ha képes rámondani, hogy igen, te pedig: sajnálom, én a nem szétfövőset keresem! És továbblépek!
Majd megtanulják!
Ez engem is érdekel!
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__elelmiszerek__5..
Aki tud, írhatna tippeket, hogy hol, milyen fajtát kapott, és mire tudta legjobban használni. Olvasgattam már a krumplifajtákról, de ha a piacon előttem van halomban, nem ismerem föl, hogy melyik fajta. Én Szegedi lelőhelyet keresek, de azt hiszem, hasznos lenne más települések megbízható forrásait is összegyűjteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!