Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hát már nagyon elegem van!...

Hát már nagyon elegem van! Nem szétfővős krumpli kellene, de egyszerüen mind szétfő. És piacosok mindre rámondják, hogy ez nem fő szét! Miért jó ez nekik?

Figyelt kérdés
2013. dec. 5. 12:06
 1/9 anonim ***** válasza:

Mert így eltudja adni... és nem tudod vissza vinni.

Remélem segít : [link]

2013. dec. 5. 12:12
 2/9 anonim ***** válasza:
40%

Ne haragudj, de akkor minek főzöd addig, amíg szét nem fő?

Minden krumplifjata más, változó mennyi ideig kell főzni. Ellenőrizni kell néha egy villával, hogy puha-e már. Nem a piacos néni hibája...

2013. dec. 5. 12:23
 3/9 A kérdező kommentje:
De miért termeli, ha tudja, hogy csak csalással tudja eladni, és nem kell senkinek.
2013. dec. 5. 12:25
 4/9 A kérdező kommentje:
A forrás után már elkezd grizesedni a szétfővő burgonya. A nem szétfővő, pl. a kifli krumpli nem. Azt főzheted .. ugyhogy kedves második nem értetted meg a kérdést.
2013. dec. 5. 12:26
 5/9 anonim ***** válasza:
42%
Még soha életemben nem sikerült olyan krumplit vennem, ami szétfőtt volna. Szerintem valamit te csinálsz rosszul! A kettessel értek egyet.
2013. dec. 5. 13:42
 6/9 anonim ***** válasza:

Az ilyesmik elkerülése érdekében, pont ellentétesen szoktam kérdezni:

Kérdezd legközelebb azt, hogy: ez szétfövős ugye? Ha képes rámondani, hogy igen, te pedig: sajnálom, én a nem szétfövőset keresem! És továbblépek!

Majd megtanulják!

2013. dec. 5. 15:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok! Egyébként ilyesmit évek óta mindig ugyanannál a maszek zöldségesnél veszek, ő tudja, hogy nem vághat át, sem engem, sem másik törzsvevőjét.
2013. dec. 5. 15:29
 8/9 A kérdező kommentje:
Most jöttem meg a piacról. Ember esküdött rá, hogy nem fog szétfőni a krumpli, a neve Desiré. Mármint a krumplié, nem az emberé. Most még van itthon krumpli, de ha erre kerül a sor, megirom a tapasztalatomat.
2013. dec. 6. 12:02
 9/9 sajtostejföl válasza:

Ez engem is érdekel!

http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__elelmiszerek__5..

Aki tud, írhatna tippeket, hogy hol, milyen fajtát kapott, és mire tudta legjobban használni. Olvasgattam már a krumplifajtákról, de ha a piacon előttem van halomban, nem ismerem föl, hogy melyik fajta. Én Szegedi lelőhelyet keresek, de azt hiszem, hasznos lenne más települések megbízható forrásait is összegyűjteni!

2014. jún. 11. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!