Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért olyan büdös mostanában...

Miért olyan büdös mostanában a napraforgó olaj?

Figyelt kérdés
Régen nem volt ilyen rossz szaga az olajnak, mostanában nagyon büdös, más is érezte már, mi lehet az oka?

2013. nov. 7. 14:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Persze az is lehet, hogy az edények nincsenek rendesen elmosva. Az is iszonyú büdös tud lenni!

Mert nem a méregdrága mosogatógépen múlik a tiszta edény, ha trehány a háziasszony.

2013. nov. 7. 15:50
 12/18 anonim ***** válasza:
Találkoztam egy márkával (talán T-vel kezdődött a neve, nem biztos), amiből több flakonnyi is olyan büdös, rossz ízű volt, mintha már sütöttek volna benne egyszer. Az okát nem tudom, gondolom, az előállításnál spórolnak valamelyik munkafolyamaton. Több márkánál is tapasztaltad már ezt?
2013. nov. 7. 18:41
 13/18 A kérdező kommentje:
Igen, mindkettőnél amit venni szoktam és nem is olcsó márkák. Fiam is mondta egyik nap mikor éppen töltöttem be a lábosba az olajat, hogy milyen büdös.
2013. nov. 8. 07:21
 14/18 A kérdező kommentje:
Sem én, sem a lakás nem büdös, és az edényeket mindig alaposan elmosom, kissé tisztaságmániásak vagyunk. Amúgy köszi az ilyen megjegyzést. :-(
2013. nov. 8. 07:22
 15/18 A kérdező kommentje:
Már megint mindenkit lepontozott valamilyen unatkozó, rosszindulatú ember. :-( Jó lenne már, ha én dönthetném el, hogy nekem melyik válasz hasznos.
2013. nov. 8. 07:23
 16/18 anonim ***** válasza:
CBA-ban vettem egyszer olajat, aminek ocsmány hal szaga volt sütéskor. Nem tudom már a márkáját, de ment a kukába.
2013. nov. 8. 08:59
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát én is tisztaságmániás vagyok....Ilyet állítani egy ismeretlen emberről :O Mindenre odafigyelek !
2013. nov. 8. 11:31
 18/18 anonim ***** válasza:

Ezért olyan büdös:

[link]

2013. nov. 15. 01:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!