Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Főzés közben miért büdös a...

Főzés közben miért büdös a sárgahüvelyű zöldbab?

Figyelt kérdés
Amúgy a hüvelyben lévő bab barna, úgyhogy nem tudom miért hívják zöldbabnak. Megfözve nem büdös, és nincs rossz íze, teljesen finom. Amúgy házi családtól van.

#zöldbab #Sárgahüvelyű zödlbab
2013. okt. 10. 18:41
 1/3 anonim ***** válasza:
48%
Akkor zöldbab, ha a hüvelye még zöld, és a mag benne is éretlen. Nekem még soha nem volt büdös. Legfeljebb bab szaga.
2013. okt. 10. 18:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi az információt! Ez ugyanaz, mint a száraz bab, csak ez a hüvelyében benne van?

Lehet csak mi nem szeretjük a bab szagot.

2013. okt. 10. 19:00
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
Akkor főzz pacalt...
2013. okt. 10. 19:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!