Főzés közben miért büdös a sárgahüvelyű zöldbab?
Figyelt kérdés
Amúgy a hüvelyben lévő bab barna, úgyhogy nem tudom miért hívják zöldbabnak. Megfözve nem büdös, és nincs rossz íze, teljesen finom. Amúgy házi családtól van.#zöldbab #Sárgahüvelyű zödlbab
2013. okt. 10. 18:41
1/3 anonim válasza:
Akkor zöldbab, ha a hüvelye még zöld, és a mag benne is éretlen. Nekem még soha nem volt büdös. Legfeljebb bab szaga.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi az információt! Ez ugyanaz, mint a száraz bab, csak ez a hüvelyében benne van?
Lehet csak mi nem szeretjük a bab szagot.
2013. okt. 10. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!