Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hogyan lehet az étolajat...

Hogyan lehet az étolajat ízesíteni?

Figyelt kérdés
Úgy szeretném, hogy meg tudjam inni és közbe ne okádjam tele a lakást. :)
2013. nov. 3. 23:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ezt a problémát azóta se oldottad meg, vagy miért látom kiemelve? :D
2014. júl. 22. 22:24
 12/17 anonim ***** válasza:

Amúgy olyan kis mennyiség is okoz hasmenést, elég jól.

Ne napraforgó olajat akarj enni, hanem más hidegen sajtolt nöényi olajat, de nem olcsók. Van pl. szőlőmagolaj, én magamra szoktam csak kenni, de meg lehet vele csöpögtetni salátát is, nem tudom, milyen íe lehet. Barátnőm szerint szaga is büdi, én hozzászoktam, emlékeztet szüreti préselések illatára. :)

De nagyon sokféle van, próbáld meg, melyik ízlik, és inkább salikra csöpögtesd, ne így nyeld le simán. Reszelt répára is jó, citrommal.

2014. júl. 22. 22:26
 13/17 Zincsenkó László ***** válasza:
Magában semmi képpen sem! Két evőkanál és biztos f..ás!!!
2014. júl. 23. 00:38
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

Drága, egy roppant nagyon jó tanács:

Elmégy a gyógyszertárba és veszel magadnak Lazacolaj kapszulát. Többlessz belöle a haszon. Már csak az Omega3 -ért is.

Naponta egy 1000-set veszek be.

Viszont ha te mindenáron olajat akarsz inni: fogd be az orrod meg készits oda egy pohár finom innivalót és döntsd utánna. Lahetöleg legyen az olaj hidegen préselt Oliva. Csak ennek olajfesték "szaga" van.

2014. júl. 23. 01:07
 15/17 anonim ***** válasza:
drága....ezt se lehetett flegmaokoskodas nelkul birni ...
2014. júl. 23. 07:10
 16/17 anonim ***** válasza:
azt már hallottam, hogy nagy piálások előtt isszák, hogy szívódjon fel az alkohol - vagy kevesebb - de ben tudom, mi ebbők az igaz
2015. szept. 6. 21:21
 17/17 anonim ***** válasza:
Én szoktam ízesített olajakat csinálni. Van, amelyikbe kés oldalával megtörök fokhagymát és azt dobom bele, vagy tettem már babérlevelet is bele, esetleg ha van otthon friss rozmaring, stb..
2015. okt. 22. 07:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!