Képes lennék egész nap hagymás kenyeret enni. esetleg szőlőt hozzá. Miért?
Figyelt kérdés
2013. okt. 16. 15:46
1/7 anonim válasza:
Biztos mert szereted : vagy babát vársz .
Én pedig a kacsazsíros kenyeret eszem szölővel már 4 napja ez a reggelim ,de nem unom.. pedig van más lehetőségem is a reggelire.
2/7 anonim válasza:
Lehet a szervezetednek arra a vitaminra van szüksége, melyek ezekben az ételekben találhatók.
3/7 anonim válasza:
A szervezetednek most ez kell, amit kívánsz, arra szükséged van, edd csak nyugodtan, a hagyma és a szőlő is nagyon egészséges.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2013. okt. 16. 15:55
5/7 anonim válasza:
Honnan tudjam vazze... És én meg miért nem? Most írjam ki ezt a kérdést? -.-
6/7 anonim válasza:
Nem vagy babás? Én vajas mézes kenyeret ettem tegnap koviubival ... ha visszagondolok vagy kimondom kiráz a hideg, de akkor nagyon ízlett.
32 h. Km
7/7 anonim válasza:
Bocsi, de nem kell ahhoz kismamának lenni, hogy valamit másképp szeressünk , mint mások.Nálunk is családi szokás a szőlőt, /sárgadinnyét / finom kissé sózott puha kenyérrel enni.
A sós és édes nem zárják ki együtt egymást, csak kimondottan ízlés kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!