Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Finomak a bolti sutik?

Finomak a bolti sutik?

Figyelt kérdés
Sokszor latok a boltokban linzert,nerot, islert, kuglofokat, kokuszkockat stb, amik eleg jol neznek ki. Meg nem kostoltam oket, van olyan ami finom?
2013. okt. 3. 21:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
63%

Nem.

Az ilyen linzer, isler és társai a legalja, tömény műanyagízük van. Tortákból néha van 1-1 ehető kategóriájú, de a finomtól nagyon messze állnak. A kuglóf, szárazabb sütik ki vannak száradva, felfújtak. A lekváros, zselés jellegűek pedig gumisak általában.

Egy faluvégi cukrászdában jobbat kapsz 10x, és hasonló áron, szóval inkább az, ha nem túl tág a költségvetés.

2013. okt. 3. 21:51
 2/11 anonim ***** válasza:
65%
Ez részben ízlés dolga, de a bolti sütik sem egyformák. Nincs nagy tapasztalatom a témában, de ettem már rosszat és egész ehetőt is, persze közelébe se ér annak, amit én sütök :D Szeretem a gasztronómiát, készítés és evés szinten is :) Az enyéim egészségesebbek is és a fogyásomat is kevésbé akadályozzák...
2013. okt. 3. 21:52
 3/11 anonim ***** válasza:
65%
A linzerek finomak szoktak lenni általában.
2013. okt. 3. 22:04
 4/11 anonim ***** válasza:
65%
Hát igen...Vannak jobb fajták,és borzalmasak :D Kalácsból én szeretem pl : (azt hiszem ez az :) : ) [link] Szóval a ceres-esek azt hiszem nagyjából majdnem mind jók .
2013. okt. 3. 22:07
 5/11 anonim ***** válasza:
65%
Ha azokra gondolsz, amelyeket mindenhol látni, azok messze nem az igaziak. Közelről sem olyan finomak, mint az otthon készültek vagy a cukrászdában kaphatók.
2013. okt. 3. 23:19
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Boltban nem szívesen vásárolnék, egyrészt amiket már írtak előttem, másrészt nem tudod, honnét származik, hogyan, milyen körülmények között, kik készítették.

Előnyben részesítem a kisebb cukrászdákat.

Gondolok itt arra pl. hogy (szerintem) maszek, egyéni vállalkozó cukrászt az ANTSZ mindig sűrűbben látogat, mint pl. egy nagyüzemet, tehát a körülmények mindig tiszták, különben gyorsan becsukják.

2013. okt. 4. 08:41
 7/11 A kérdező kommentje:

Koszonom. Igazabol nem penzkerdes miatt,csak ahanyszor meglatom oket,mindig eszembe jut,finomak lehetnek e.:) persze tudom,hogy a cukraszdakat, peksegeket es az otthonit meg sem kozelitik. Akkor maradnak a polcon,azt hiszem.:) a ceres termekekkel en nagyon meg vagyok elegedve, tonkoly toast kenyeret szoktam venni, az nagyon finom, es bar csomagolt,semmi tartositos muizt nem erzek rajta. Lehet,hogy kiprobalom a kalacsot es az aranygaluskat is toluk,mert nem vagyok egy konyhatunder:)

Zold kez,koszonom!

2013. okt. 4. 09:48
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan próbáld ki a cereseseket :) Szerintem boltiból azok a legjobbak :) Mi szoktunk olyat csinálni,ha nagyon édességéhesek vagyunk,megvan a napkalács,azt hiszem az a neve :) pudingot főzünk,felszeljük a kalácsot,és rétegezzük a pudinggal.egy sor kalács,egy sor puding,és lehet 2féle pudingot is rátenni . Vaníliás,csokissal nagyon finom :) az a jó,ha már állt a hűtőben pár órát :)
2013. okt. 4. 12:47
 9/11 anonim válasza:
hát nekem akármelyik bolti süti jobban ízlett(már nem eszek ilyeneket) mint amit itthon sütnek , mert nálunk az állandó alapanyagok: vaj, zsír, fehér cukor, fehér liszt, a létező, magyarországon kapható legzsírosabb tej, legzsírosabb túró és olyan édesek, hogy a cukor konkrétan marja a torkodat, szóval ennél nem sokkal lehetnek rosszabbak a bolti sütik, de amit és csinálok magamnak döfi
2013. okt. 5. 17:02
 10/11 A kérdező kommentje:
A kalacsos jol hangzik,meg is probalom. Utolso, nalunk eppen forditott a helyzet, anyum nagyon egeszsegmanias, de nem foz,mindent rendelunk vagy keszen veszunk. Ha ettel mar borzalmas sutemenyeket...huh...lehet,hogy diabetikus,meg bio,meg hiperszuper egeszsegmegorzo de az izuk olyan,hogy nem csak az evestol,de joforman az elettol is elmegy az ember kedve.:))
2013. okt. 5. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!