Hogyan aszaljak, hogy az guszta és finom legyen? A bolti aszalt gyümölcsöket hogyan csinálják, hogy azok olyan szép színüek és nagyon finomak?
Figyelt kérdés
Páromtól szülinapomra gyümölcsaszalót kaptam,amiben már nagyon sokféle gyümölcsöt aszaltam,de mindegyiknek leginkább chips jellege van.Tud valaki valami praktikát,hogy ne száradjanak meg benne annyira a gyümölcs,és lagalább egy kicsit hasonlítson a boltihoz ízben és állagban?Elsősorban a sárgadinnye,ananász,sárgabarack és szilva érdekelne.2009. aug. 14. 19:25
1/5 anonim válasza:
Ehhez bizony valódi napfény és egy kis légmozgás is kell. Gézzel, vagy ehhez hasonló sűrűségü textiliával fedd le, hogy ne piszkolódjon. Sűrűn kell mozgatni az aszalékot és mindig kifogni a meleg, napos időt. Csak a legesleg végén tedd egy picit langyos /nem túl forró/ sütőbe.
2/5 anonim válasza:
Nekem is van aszalóm.Én a lapokat időnként felcserélem,és megkeverem a gyümölcsöt.Amikor már a nedvessége elpárolgott,és aszalódik.akkor kiveszem és vagy a szabad levegőn aszalom tovább,esetleg langyos sütőben.Olyan akkor sem lesz,mint a bolti,de nem is lesz kőkemény.
3/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
Ennyi pénzért kell is, hogy sikerüljön XD :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!