Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Rizsliszttel hogyan érdemes...

Rizsliszttel hogyan érdemes 'bánni'?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy van e valami konyhai praktika, amivel jobban összeáll a rizsliszttel készített sütemény? Több tojás vagy több zsiradék, esetleg rostot kellene hozzátenni?

2013. szept. 29. 21:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Mit szeretnel csinalni? Miert epp rizslisztbol?
2013. szept. 29. 21:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Legelőször nokedlit kavartam belőle, szétment a főzővízbe, mintha csak beleszórtam volna.


Paleósok azt írták, hogy a rizslisztből készített cuccokat bekavarás után fél-egy órát hagyni kell állni, míg megdolgozza magát.


Tovább nem kísérleteztem vele, összekavartam a normál liszttel, és úgy használtam el.

2013. szept. 30. 08:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!