Rizsliszttel hogyan érdemes 'bánni'?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy van e valami konyhai praktika, amivel jobban összeáll a rizsliszttel készített sütemény? Több tojás vagy több zsiradék, esetleg rostot kellene hozzátenni?2013. szept. 29. 21:12
1/2 anonim válasza:
Mit szeretnel csinalni? Miert epp rizslisztbol?
2/2 anonim válasza:
Legelőször nokedlit kavartam belőle, szétment a főzővízbe, mintha csak beleszórtam volna.
Paleósok azt írták, hogy a rizslisztből készített cuccokat bekavarás után fél-egy órát hagyni kell állni, míg megdolgozza magát.
Tovább nem kísérleteztem vele, összekavartam a normál liszttel, és úgy használtam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!