Szájszagot a fokhagymától hogy lehet elmulasztani?
Figyelt kérdés
Imádom a fokhagymás ételeket,főleg a fokhagymás pirítós kenyeret. Viszont az a baj,hogy ha ilyen ételeket eszem,és egyből utána elmegyek fogat mosni, ilyen mentolos száj öblítővel kiöblítem a szám és rágózok,akkor sem múlik el a szag másnapra sem(akárhányszor mosok fogat aznap és másnap). Mit lehet ilyenkor tenni?Ne írjátok,hogy ne egyek ilyen ételeket...2013. szept. 25. 16:04
2/7 anonim válasza:
Ragcsalj el egy kaveszemet, az segít.
3/7 anonim válasza:
kávészem ,vagy petrezselyem ,illetve még a menta levél rágcsálás
4/7 anonim válasza:
Petrezselyem vagy menta levél rágása.
5/7 anonim válasza:
Rágcsálj egy 1-2 szál petrezselymet, én Orbit cukrot szoktam utána enni, és másnap reggel fogmosás után már elmúlik, én is imádom a fokhagymát.
6/7 anonim válasza:
A tüdőn keresztül választódik a fokhagyma szaga.Bármit fogsz tenni, enni, nem fogod tudni megszüntetni.Csak elnyomni valamennyire.Ja, és a bőrön keresztül is kiválasztódik az "illata".Tehát nem csak a leheleted lesz fokhagyma szagú.
7/7 anonim válasza:
Semmivel, a párodat is meg kell etetni fokhagymás kajával.
Való igaz, hogy a kiválasztószerveken múlik, hiába akarjuk elfedni akármivel.
De én sem hagyom ki , mibe fokhagyma jár, abba jáááár.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!