Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nagyon ropognak az ízületeim,...

Nagyon ropognak az ízületeim, lehet valamivel elmulasztani vagy csökkenteni?

Figyelt kérdés

Gerincferdülésem van, gyógytornára járok, ezenkívül nagyon stresszes az életem, és a hátam folyton becsomósodik,időnként masszíroztatok, de nagyon zavar, hogy a lapockáimnál recseg-ropog, egy kis mozdulatra is, és nagyon hangosan.

Még csak 25 éves vagyok.

Mit lehetne ezzel csinálni, van rá valami ízület erősítő? Vagy a gyógytornától majd elmúlik idővel?

2013. szept. 21. 15:55
 1/9 anonim ***** válasza:

izületregeneráló készítményeket kell szedni, glükozamin ,kondroitin és kén tartalmú legyen.

nagyon hatásosak.

2013. szept. 21. 15:58
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, konkrét készítményt esetleg tudnál ajánlani?
2013. szept. 21. 16:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia! Próbáld meg a stressz kiváltó okát kiküszöbölni, ha meg nem tudod, akkor érdemes lenne gyógynövény és természetes alapú stresszoldókat fogyasztanod.A becsomósodásra használhatsz izomlazító krémet is.A ropogásokra szintén természetes alapú , az első válaszoló által leírt hatóanyagokat is tartalmazó porc és izület építőt, hyaluron sav tartalmú izületi olajozót és csontépítőt lenne célszerű fogyasztanod.sok jó tapasztalat van velük.
2013. szept. 21. 22:14
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, extra erős lóbalzsamot használok napi két-háromszor külsőleg, és akkor megpróbálom az ízület regeneráló kapszulákat is.
2013. szept. 22. 11:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia! Segít a lóbalzsam? Nagyon sokféle izület és porcépítőt lehet találni a piacon.Olyat keress, ami természetes alapú, nincsenek káros mellékhatásai. Én és a környezetem is ilyet használunk, amit már nagyon sok élsportoló, olimpikon is, és nem kapszulás, ráadásul akár kedvezményesen is lehet vásárolni.Hatóanyagra vetítve hasonlítsd össze az árakat, összetevőket.
2013. szept. 22. 11:17
 6/9 A kérdező kommentje:

A recsegésen nem, viszont az izmaim felengednek tőle.

Köszi a tippeket, megnézem, gondolom drogériában vannak ilyen kenőcsök, meg a tacskóba is mintha láttam volna...

2013. szept. 22. 14:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia! Valószínűleg ott is fogsz találni, csak a minősége és így a hatása se olyan lesz.
2013. szept. 22. 14:57
 8/9 A kérdező kommentje:
És minőségit gyógynövényboltokban tudok venni?
2013. szept. 22. 15:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia!A gyógynövényboltokban, gyógyszertárakban is találtak már problémás termékeket.Ha érdekel, akkor szívesen küldök pár tapasztalatot emailben azokól, amiket én is fogyasztok, meg, hogy hol tudod beszerezni és össze tudod hasonlítani.Ezeknek az orvosi háttere is megvan.
2013. szept. 22. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!