Kedvenc csokid? :D (márka, íz) szeletes, táblás is lehet
A Mars megváltozott? Milyen volt? Én nagyon szeretem, és nem emlékszem másmilyenre, pedig már 28 éves vagyok.
Viszont nem mondanám, hogy rendszeresen ettem bármikor is, szóval lehet, persze! Kíváncsi vagyok.
Én a régi Bocira emlékszem. Sokak szerint az jobb volt. Nekem ez a mostani is ízlik, meg az is jó volt persze. De ezt nem mondanám rosszabbnak. (Vagy csak mégsem emlékszem olyan pontosan?)
Maltesers az milyen? Még nem is hallottam róla!
A Mars csokinak a közepe változott meg ami a karamella alatt van, nem tudnám pontosan megmondani, talán kicsi semlegesebb íze van, de azért összességében annyira nem érződik, csak én szeretem elemezgetni a különböző csokikat. Van hogy külön eszem meg az alkotóelemeket:D
Én a Milkák közül a Chocolate Dessertet szeretem a legjobban, olyan nagyon nagyon csokis íze van és krémes, szétolvad a számban, imádom!
Egyébként meg a 65-70 %-os kakaótartalmúakat a keginkább, étcsoki mániás vagyok!
A túró rudit nem számoltam ide, mert mondjuk ha azt mondanák nekem hogy egyetlen egy édességet mondjak és csak azt ehetem ezentúl az a Mizónak a sima túró rudija lenne:)
A maltesers ropogós. Finom. :) Vegyél Celebrations-t, abban van!
Chiliset én még sosem mertem próbálni. :s Valahogy nekem nem nagyon illik össze a kettő, pedig ételben szeretem a chilit.
Az átlagos árkategóriájú csokik közül a Ritter Sport csokik a kedvenceim.
Ebben is mentolos, a világoskék csomagolású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!