Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Milyen ételt visztek általában...

Milyen ételt visztek általában munkába?

Figyelt kérdés
8 órás munkaidő és a mindennapi menüt sajnos nem engedhetem meg magamnak. 23/f

2013. szept. 1. 11:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha tudsz főzni es van hűtő illetve mikor a munkahelyeden, akkor konkrétan bármit vehetsz magaddal.
2013. szept. 1. 11:25
 2/7 anonim ***** válasza:
zabkása,rizseshús,tészta valamivel,főzelék,szendvics,
2013. szept. 1. 11:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Semmit, nekünk szerencsére jár 2x meleg étel akkor is ha csak 7 órát dolgozunk. Éttermi szintű, mivel étteremben dolgozom.
2013. szept. 1. 11:40
 4/7 anonim válasza:
49%
Bogracsost XD
2013. szept. 1. 12:12
 5/7 anonim ***** válasza:

A legegyszerűbb a szendvics. De ételhordóban vihetsz olyan otthoni főtt ételt, ami nem romlik könnyen, pl. valamilyen tészta, kirántott husi, esetleg főzelék. A levest nem ajánlom, mert könnyen kifolyhat.

Én régebben a maradék házipizzát is bevittem, bár az hidegen nem a legjobb, de még tűrhető.

2013. szept. 1. 12:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Párom szinte mindig főtt ételt visz.Mondjuk ma megfőztem,holnap azt viszi. Holnap megint kell főznöm.Vagy ha éppen nem főtt ételt visz , akkor szalonnát,szalámit kenyérrel,paprikával,paradicsommal . Lehet főzni tojást is ,és azt elvinni ....stbstb :)
2013. szept. 1. 18:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Rakott teszta edesen vagy sosan. Rakott zoldsegek rizzsel,. Fozelek fasirttal vagy sult hussal. Szensvics hussal. Rantott hus rizzsel, vagy krumplival.Mindenkeppen olyat ami birja az utazast es eleg csak melegiteni.
2013. szept. 1. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!