Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Itthon miért nem lehet árulni...

Itthon miért nem lehet árulni gyümölcsalátát?

Figyelt kérdés

merthogy én még nem láttam, ha van is, nagyon kevés helyen.

külföldön meg simán lehet venni mondjuk 1 fontért vagy ezer fajtát ananász/mango/alma/narancs/akármivel, ami elvileg egészséges, nem is drága.

Viszont, ha én csinálom, akkor már egy alma egy százas, ananász, mango, kutyafüle bele aztán máris ezerötszáz, szóval sehogyse tudsz összehozni 350-ből egy jó adagot, de duplájából sem, félbevágott gyümit meg nem lehet elrakni másnapra, mert amortizálódik

2013. aug. 28. 12:55
 1/10 anonim ***** válasza:
Tescó ,Spar ,CBa -itt lehet kapni : igaz nem olyan minőségű mint Londonban .
2013. aug. 28. 13:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Otthon is lehet kapni, bár az tény hogy itt kinn szinte minden sarkon kapni jó áron.
2013. aug. 28. 13:11
 3/10 anonim ***** válasza:

CBA - kb. minden nap ilyesmit eszem.

Amiben csak görögdinnye van, az 200,- Ft, ami vegyes az 100,-.

Most voltam Londonban, ennél sokkal kisebb adag sokkal drágább volt...

2013. aug. 28. 13:13
 4/10 anonim ***** válasza:
Budapest, Árkád, éttermi rész, asszem gyümölcs sziget a hely neve. Ott kaphatsz.
2013. aug. 28. 13:18
 5/10 anonim ***** válasza:
93%

"Most voltam Londonban, ennél sokkal kisebb adag sokkal drágább volt..."

Ja, drága. 1 fontért lehet már venni, azaz 1 órai minimálbérből veszel 6 db-ot! Magyarországon mondjuk 2-őt! Max 3-at. Akkor hol is drága?

2013. aug. 28. 13:20
 6/10 anonim ***** válasza:
Itthon nincs ra kereslet. Erre mindenki sajnalja a penzt, csak nyaralohelyeken latok elvetve gyumolcssalikat akar vegyesen,akar siman darabolva. Nem Mo.on elek, olaszorszagban,itt minden zoldsegesnel van,sot ha veszel gyumolcsot es megkered a zoldsegest,ott helyben felvagja neked. De ne hasonlitgassunk:))
2013. aug. 28. 22:32
 7/10 anonim ***** válasza:

"Ja, drága. 1 fontért lehet már venni"

Nekem drága, mivel 1 font az kb. 350 Ft volt, amikor én vettem, ergo egy gyümölcssali kint nekem ennyibe került - mellesleg, kevesebb is volt benne, mint az itthoni 100,- Ft-osban.

Nyilván más, ha valaki kinn keresi meg az árát, akkor úgy kell nézni, ahogy te mondtad, de én turista voltam kinn, NEKEM drága volt.

2013. aug. 29. 06:54
 8/10 A kérdező kommentje:
én 350-et simán fizetnék érte, de ha lenne százért naponta venném, de itt a CBA-ba, ami közel van kb van három-négy gyümölcs másfélszeres áron, mint máshol azt ennyi, bár igaz, hogy kis CBA, de akkor is Pest, akkor nézek még CBA-kat útközbe, azt hátha. Dinnyét nem szeretem, de ananász-körte-narancs-alma-mangó ilyesmi vonalon simán
2013. aug. 29. 09:30
 9/10 anonim ***** válasza:

6 vagyok. Ezek a salik szerintem frissen a legjobbak,nem dobozolt valtozatban. Ha igazan erettek, valtozatosak a gyumolcsok akkor en nem sajnalom az arat. En csak azon csodalkozom,hogy Mo.on mindenki sajnalja a penzt mindenre, de a minoseget elvarjak. Miert? A minoseget meg kell fizetni. Ha meg nem akar fizetni az ember,ne varjon minoseget sem. De ez csak az en tapasztalatom. A legjobb

salata nekem : mango, sargadinnye, ananasz, nektarin,malna, afonya es kokoszdio.

2013. aug. 29. 10:09
 10/10 anonim ***** válasza:

Ezek frissek, ott csinálják meg reggel (sőt, sokszor napközben), és dobozolják be.

Sokszor keresem reggel, még nincsen, aztán kicsit később csinálnak párat, majd délutánra megint elfogy. Szóval abszolút friss - legalábbis annyira, amennyire a gyümölcseik, amikből csinálják.

2013. aug. 29. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!