Itthon miért nem lehet árulni gyümölcsalátát?
merthogy én még nem láttam, ha van is, nagyon kevés helyen.
külföldön meg simán lehet venni mondjuk 1 fontért vagy ezer fajtát ananász/mango/alma/narancs/akármivel, ami elvileg egészséges, nem is drága.
Viszont, ha én csinálom, akkor már egy alma egy százas, ananász, mango, kutyafüle bele aztán máris ezerötszáz, szóval sehogyse tudsz összehozni 350-ből egy jó adagot, de duplájából sem, félbevágott gyümit meg nem lehet elrakni másnapra, mert amortizálódik
CBA - kb. minden nap ilyesmit eszem.
Amiben csak görögdinnye van, az 200,- Ft, ami vegyes az 100,-.
Most voltam Londonban, ennél sokkal kisebb adag sokkal drágább volt...
"Most voltam Londonban, ennél sokkal kisebb adag sokkal drágább volt..."
Ja, drága. 1 fontért lehet már venni, azaz 1 órai minimálbérből veszel 6 db-ot! Magyarországon mondjuk 2-őt! Max 3-at. Akkor hol is drága?
"Ja, drága. 1 fontért lehet már venni"
Nekem drága, mivel 1 font az kb. 350 Ft volt, amikor én vettem, ergo egy gyümölcssali kint nekem ennyibe került - mellesleg, kevesebb is volt benne, mint az itthoni 100,- Ft-osban.
Nyilván más, ha valaki kinn keresi meg az árát, akkor úgy kell nézni, ahogy te mondtad, de én turista voltam kinn, NEKEM drága volt.
6 vagyok. Ezek a salik szerintem frissen a legjobbak,nem dobozolt valtozatban. Ha igazan erettek, valtozatosak a gyumolcsok akkor en nem sajnalom az arat. En csak azon csodalkozom,hogy Mo.on mindenki sajnalja a penzt mindenre, de a minoseget elvarjak. Miert? A minoseget meg kell fizetni. Ha meg nem akar fizetni az ember,ne varjon minoseget sem. De ez csak az en tapasztalatom. A legjobb
salata nekem : mango, sargadinnye, ananasz, nektarin,malna, afonya es kokoszdio.
Ezek frissek, ott csinálják meg reggel (sőt, sokszor napközben), és dobozolják be.
Sokszor keresem reggel, még nincsen, aztán kicsit később csinálnak párat, majd délutánra megint elfogy. Szóval abszolút friss - legalábbis annyira, amennyire a gyümölcseik, amikből csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!