Mennyi nasi fogy egy nap/héten? Miket esztek? Hányan eszitek azt?
Figyelt kérdés
Van a családban akinek nem megfelelő a súlya?2013. aug. 20. 16:23
1/5 anonim válasza:
Párom szotyizik,chipsezik , én csokis vagyok,de a chips-et is szeretem . (Párom nem szereti az édességeket ) . Mi sajna kissé elhíztunk,(nem vészesen)bár nem ezek miatt,hanem sokat jártunk mekibe . Azért oda kell figyelni hogy ne vigye túlzásba az ember a dolgokat.
3/5 anonim válasza:
Én egy nagyobb fogyáson vagyok túl,most 53 kg vagyok,de még így is mindennap muszáj ennem valamilyen édességet vagy különben úgy érzem "megbolondulok" :D. 1 szelet csoki vagy minimum. S csoda,hogy simán tartom a súlyomat.
4/5 anonim válasza:
Anyukam fitnesz manias, konditermet is csinaltunk a hazba miatta,o nagyon figyel arra mit eszik. Apa is figyel,de o azert eszik:) en modellkedem,nagyon gebe vagyok, keveset eszem,de nem is mozgok semmit. Egeszsegesebb nasikat szoktunk enni,de azt se gyakran.
5/5 anonim válasza:
Nálunk sok.
Egy héten 3-4 sütünk, hétvégén torta szeleteket veszünk.
Győri kekszek, müzliszeletek, táblás csokik, tuc kekszek, tökmag-ezeket szoktuk venni, nagyon sok elfogy, pontosan nem tdom, de hétvégente mindig veszünk 3-4csomag kekszet, 2-3cs. chipset vagy sósakt, 12-15db müzli szelet, vödrös nápolyi, benei nápolyi stb.
Én semmi ilyet nem eszek, csak gyümölcsöt. Én nem vagyok elhízva.
Többieken 20-30kg felesleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!