Hol lehet -boltban- venni olyan finom káposztasalátát, amit a gyorséttermekben?
Otthon is megtudod csinálni!
Neten találhatsz sok-sok receptet, Amerikai káposztasaláta vagy Coleslaw néven.
Tessék itt nézz körül:
Nagyon finom! Nekem is az egyik kedvenc salátám! :) :D
2. hozzászóló vagyok
Érdekes, mert a Wesselényi-Körút sarkán van egy rakat, de szemben egy darabot se találtam, a Blahán, a Corvin Sparjában sincs, de az Uránia mozi mellett megint van. Kissé kaotikus az egész, de kutatni kell, ha szereted.
Fincsi egyébként, krémes, a majonézt nem spórolják ki belőle. Az én ízlésemnek lehetne kicsit édesebb, de azt megoldottam.
Yami Classic, Yami Cheddar.. ezt a kettőt lehet kapni. (itt, Bp.)
Hűtőpultban van, ahol a Spar-os többi előrecsomagolt saláta is. Kis tégely, kerek, áttetsző, fotóm nincs róla és nem is találtam a neten se.
Én a debreceni Sparban vettem vagy két hete, isteni finom :) Sajnos azóta nincsen :( Nyíregyházán is kerestem ma, de itt sem találtam... Pedig annyira jó lenne, ha lenne! Én imádok sütni, főzni, alkotni, de ilyen jellegű salátát még nem sikerült kreálnom. Krémes, pont jó hagymás, ízletes, egyszóval TÖKÉLETES!
Yamit akarok!!! Most!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!