Tényleg halálos lehet? Többi lent
Figyelt kérdés
Tegnap hallottam, hogyha 3 hónapon át csak nyers ételt ennénk, a húst is beleértve akkor meghalnánk, mert a bélrendszerünkben lévő jótékony baktériumok, vagy nem tudom micsodák meghalnának, mert az emésztőrendszerünk a sütött élelmiszerek lebontására specializálódott, ezért muszáj enni sült ételt is.2013. júl. 30. 16:16
1/6 anonim válasza:
Szerintem hülyeség, sok ember él csak nyerskoszton és nem hallottam, hogy belehaltak volna. Mondjuk én biztosasn nem bírnám ki főtt étel nélkül.
2/6 anonim válasza:
Azért halnál bele, mert tele van féreggel, amit ki kell főzni, vagy sütni! Ha ez elmarad, elkezdenek belülről élősködni benned! Fúúúj
3/6 anonim válasza:
Vannak olyan húsok, amiket nem szabad nyersne enni, mert betegséget és ha fertőzött állat húsa volt, akkor valóban, még halált is okozhat, de a nyers zöldségen élőknek semmi bajuk.
4/6 A kérdező kommentje:
Igen tudom, hogy a marhában és disznóban lehetnek szív és egyéb férgek, és mindegyik csirke szalmonellás, de konkréten arra voltam kíváncsi, hogy magától a nyers életmódtól meg lehet-e halni?
Ja meg azt is olvastam, hogy a grillezés és füstölés rákkeltő hatású.
Az előző válaszolókhoz visszatérve a füstölt termékekben is lehetnek ilyen férgek?
Gondolok itt füstölt, vagy olajos halakra, tengeri halakra, füstölt disznóra, sonkákra csirkére stb.
2013. júl. 30. 16:38
5/6 anonim válasza:
A füstölés is egyfajta tartósítás, de mindíg sózással együtt használják. A kettő együtt legalább olyan hatékony mindha teliszórnák kemikáliákkal tartósítás néven.
6/6 anonim válasza:
Garantáltan nem halnál meg.
amúgy a nyers hús evés a disznónál lehet probléma mivel az mindenevő így ehet dögöt is. De ez is szinte csak vaddísznonál fordul elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!