I hate this world kérdése:
A lazac filében ugye nincs szálka?
Figyelt kérdés
2013. júl. 29. 12:50
2/8 anonim válasza:
Ez a "filé" lenyege, nincsen benne se szalka, se csont. Ha valamiben van, akkor az nem file.
3/8 anonim válasza:
Lazac filében előfordulhat apró szálka .Attól függ ,hogy hogyan van beírdalva .
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! És amúgy szerintetek finom a lazac? :D Én ma fogok enni először és félek tőle :D
2013. júl. 29. 13:05
5/8 anonim válasza:
Ha nincsen sz*rrásütve, akkor finom, ha túlsütik akkor bornyasztó.
6/8 anonim válasza:
Igen finom hal, persze ez ízlés dolga, nekem nagy kedvencem. Nyersen egészen más, mint sütve, sőt egy tenger melletti frissen fogott is más, mint egy magyar sushi étteremben, de ez már csak ilyen. Puha, zsírosabb, rózsaszín nem tipikus halhús :)
7/8 anonim válasza:
Amit én eddig vettem filét, abban mindig maradt nagyobb szálka (általában az Auchanban vettem), de azt érezni fogod a kezeddel. Szemöldökcsipesszel kihúzható. Én szeretem a lazacot, de ez ízlés kérdése. Én a bőrét is le szoktam húzni sütés előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!