Tegnap este vettem 1 kg cs. Májat és elfelejtettük éjszakára betenni a hűtőbe. Szerintetek lehet baja vagy megcsinálhatom?
Figyelt kérdés
2013. júl. 3. 15:25
1/16 anonim válasza:
sztem semmi baja, de szagold meg, és döntsd el
2/16 A kérdező kommentje:
Hát igen, ezért kérdeztem, mert éreztem furát csak nem tudom eldönteni, hogy azért érzem mert tudom nem volt hűtőben vagy mert baja van.
Este 8 körül vettük és reggel hétkor már hűtőbe tettük.
2013. júl. 3. 15:31
3/16 anonim válasza:
Én nem enném meg, de hozzátartozik, hogy én elég finnyás vagyok. Nem lenne gusztusom ezek után elkészíteni. Szagoltasd meg egy "laikussal", aki nem tudja az előzményeket, lehet, hogy képzelődsz.
5/16 acelsziv válasza:
lassan jó lesz rákot fogni. Azok szeretik a szagos májat.
7/16 anonim válasza:
Most éjszaka is meleg van, és a máj különösen könnyen romlik.
Ha a szagán érzel bármi nem oda illőt, akkor nem éri meg kockáztatni!
9/16 anonim válasza:
Mindenképpen kuka.
Azt már mikor vetted sem volt friss, ráadásul belsőséget hűtőben is max 1 napig szabad tárolni, neked ráadásul kint maradt a melegben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!