Ugye nem volt romlott?
Figyelt kérdés
Darált húst tegnap este elővettem a fagyóból,hogy reggelre kiengedjen.Hibáztam,kint hagytam a meleg konyhában,és mikor kibontottam,láttam hogy kicsit megbarnult a teteje és elég furcsa szaga volt.Forraltam vizet,bele raktam a gombócokat ,szépen kifehéredett,és fözés közben már nem volt rossz szaga,söt az ízén sem lehetett érezni.Romlott lehetett vagy csak bepállott a fólia miatt?2013. jún. 19. 21:59
1/4 anonim válasza:
az olvadás miatt volt barna, nem volt romlott, ha az íze se volt olyan akkor főleg .
2/4 A kérdező kommentje:
És az a szag akkor mitől volt?Félek a szalmonnellától mert terhes vagyok :(
2013. jún. 19. 22:12
3/4 anonim válasza:
Szalmonella? Már a klotyón ülnél és nem érnél rá netezni, mert hányás közben azt nehéz!
4/4 anonim válasza:
Ha furcsa szaga volt. akkor már nem enném meg, a darált hús 30 fokban könnyen megromlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!