Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Elolvadt a milka csokim! Mit...

Elolvadt a milka csokim! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
tűző napfény volt, kaptam szülinapomra egy tábla milkát, kint felejtettem a napon, és elolvadt. Eddig szerintem egyértelmű, betettem a fagyasztóba, szépen visszafagyott, DE:mikor kivettem a fagyasztóból, hidegnek bizonyult, ezért behoztam a szobámba, ÉS megint elolvadt(természetesen tök hideg, kb. 20°C van a szomámban). Mit tegyek?

2013. jún. 17. 12:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
idd meg!
2013. jún. 17. 12:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim válasza:
100%
Tedd vissza a hűtőbe és edd már meg mihamarabb ember :D
2013. jún. 17. 12:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
76%
forrald fel, tegyél bele darált húst és tésztával edd meg..:DDDDDDDD Istenem de hülye emberek vannak:DDD
2013. jún. 17. 12:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
89%
miért a fagyasztóba tetted, miért nem a hűtőbe? látszik, hogy már tanévzárók legtöbb helyen meg voltak, nagyon unatkoznak a diákok
2013. jún. 17. 12:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha kivetted a fagyasztóból, nem olvadhatott megint szét egy 20 fokos helyiségben. Már én is jártam így nem is egyszer, kocsiban olvadt szét a csoki, majd sima hűtő után lehetett enni, akkor már nem olvadt szét megint.
2013. jún. 17. 12:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 A kérdező kommentje:

1: jó ötlet, de kiváncsi lettem volna, h mért van ez.

2: ez is jó lenne, csak úgy még hideg.

3: elöször is: ha ilyen jó receptjeid vannak, mért nem mész szakácsnak? másodszor meg: remélem maradra értetted, hogy de hülye emberek vannak

4: hát nem tudom miért oda tettem, majd megpróbálom a hűtőbe tenni, de nem hiszem, hogy más eredmény lesz.

5: hát nem tudom hogy történt, de nekem téll szétolvadt 20°C-n

2013. jún. 17. 12:43
 7/9 anonim ***** válasza:
80%

Mi biciklitúrán kanállal ettük a csokit, mert olvadt volt. Esetleg süss valami sütit, és tedd rá az olvadt csokit a tetejére, mint valami mázat. De magában, olvadtan is nagyon finom! Csak tányér fölött nyisd ki, óvatosan, hogy ne folyjon szét.


Egyébként sima csoki, vagy töltött? Ha töltött, akkor az első olvadás után elkeveredett a töltelék a csokival, azért nem szilárdul vissza. Egyébként most nem hinném, hogy 20 fok van a szobádban, hacsak nincs nálatok légkondi (de azzal is energiapazarlás 20 fokra lenyomni a hőmérsékletet, hogy nyáron is pulóverben ülhessünk otthon).

2013. jún. 17. 12:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
80%

Én speciel szeretem az olvadt csokit, jobban, mint a szilárdat, így nem értem, mi a probléma :) De a hűtőben tuti visszaszilárdul, s addig edd meg, amíg nem olvadt, akár darabonként... Ez igazán nem lehet akkora probléma.


#7: Miért ne lehetne 20 fok? Nálunk a konyhában 21 fok van, de annak 4 nagy es 1 közepes ablaka van (jó, az egyik ebből ajtó, de az mindegy, szinte csupa üveg), s abból csak egy van elfüggönyözve. Az azzal egy légtérben levő tetőtér már egy más kérdés :D A pince 18 fokos, mert az félig a föld alatt van.

2013. jún. 17. 13:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 A kérdező kommentje:

7: egyetértek, az energiapazarlás, viszont én akár lakhatnék Szibériában is, ott meg érdekes lenne a 20°C. Ja és nem volt töltött, szimpla milka tejcsoki


Amúgy az lett a vége, hogy megettem. Kanállal nem toom milyen lett volna, én azt csináltam, hogy vágtam egy lyukat a végére, azon kinyomtam, azt tökre mint a krémsajt csak csoki.

Mivel megettem, ezt az ügyet ink lezárom, köszi a kommenteket.

2013. jún. 18. 11:36

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!