Lehet valami bajom attól, hogy ha nyersen, főzés nélkül eszem meg a virslit?
Figyelt kérdés
2013. jún. 2. 16:02
1/3 anonim válasza:
Elvileg nem, de azért ha utólér a hasmars, ne kend rám.
2/3 anonim válasza:
A virsli meg van főzve gyárilag félig.De a juhbeles pld a fogdosástól nem éppen csíramentes.
3/3 mustafa33 válasza:
Ahogy az előző írja. És a virslit nem főzni kell (széthasadhat) hanem 90- 95°C vízben felmelegíteni (no ezt nem kell mérni, csak ha forni kezd, levenni a lángot hogy csak éppen hogy mozogjon a víz). A sterilizálás céljából 10 percig szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!