21/26 anonim válasza:
*= a dinsztelt hagymára teszem az elkapart vagy ledarált májat, és azt forgatom át a fűszerekkel. :))))
22/26 anonim válasza:
"kvittagirl válasza:
hmm:) Egészségedre 10-es! :D"
Köszi :D
23/26 anonim válasza:
igen, és azért, mert szeretem.
vagy paradicsommal, paprikával eszem, vagy csinálok belőle melegszendvicset (májkrém, kis oregánó, sajt), vagy majonézzel eszem.
24/26 doboszoli válasza:
Bár nem vagyok a "műkaják" híve, (Delikát, porok, stb. kiűzve a konyhából) a májkrém, praktikusságánál fogva része az étkezésünknek.
Natúran is, felturbózva is megesszük. Mondjuk kizárólag a GLOBUS családi kategória jöhet szóba. Ugyanez a márka 65 grammos kiszerelésben emberi fogyasztásra alkalmatlan kategória.(nálam)
26/26 anonim válasza:
Igen és szeretem nagyon pedig tudom miből van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!