1/26 anonim válasza:
Igen. Mert anyám csak azt hajlandó venni, mondván hogy olcsó, csak 3 év után "picit" meg lehet unni.
4/26 anonim válasza:
Erős pistával csak az igazán finom :D
5/26 anonim válasza:
Ritkán,akkor is az ördögi kenőmájast ilyen pici alutasakban lehet kapni. Na az nagyon finom és csípős:)
6/26 anonim válasza:
Igen,azért mert bár nem mindig mint elsőé,de nálunk is gyakran vesz azt anyám,de már sokszor unalmas.Azt mondják ismerőseim fura vagyok,de mostanában úgy szoktam hogy teszek rá őrölt édes fűszerpaprikát,morzsolt oregánót,fekete borsot és így finomabb szerintem.Ja,meg ha van ithhon akkor fokhagyma sót(garlic salt)is szoktam tenni rá.
7/26 anonim válasza:
Ja,és tényleg finom mustárral is.Utolsó voltam.
8/26 anonim válasza:
Én szoktam. Van idő, amikor éjjel nappal képes lennék májkrémes melegszendvicset enni ketchuppal. :D Szerintem isteni finom.
10/26 anonim válasza:
"Ritkán,akkor is az ördögi kenőmájast ilyen pici alutasakban lehet kapni. Na az nagyon finom és csípős:)"
Ebben a pillanatban, éppen ilyen kenyeret majszolok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!