Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hol találok olcsón marcipán...

Hol találok olcsón marcipán tömböt? Torta bevonásához? Ami nem szamos és nem 10 deka, hanem több és olcsóbb?

Figyelt kérdés
2013. máj. 21. 15:47
1 2 3
 11/21 Kri76 válasza:
Időnként Lidl-ben lehet kapni.
2013. máj. 23. 21:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/21 nyisziati ***** válasza:
Én a METRO-ban szoktam venni (illetve régebben ott vettem, most nem tudom, van-e még). Átlátszó celofánban volt fél kilós és 1 kilós kiszerelésben.
2013. máj. 24. 15:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/21 anonim ***** válasza:

"találtam neten 1 kg-sat 2ezer ft-ért."

Az minden, csak nem marcipán.

Az igazi 1/1-es marcipán fele őrölt mandula a másik fele cukor, és hónapokig kell érlelni, valamint átgyúrni hetente.

2013. máj. 25. 08:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/21 A kérdező kommentje:

miből készül akkor a 2ezer ft-os?

érdekel. van mandula helyetesítő?

2013. máj. 25. 16:17
 15/21 anonim ***** válasza:
Sárgabarack maggal lehet helyettesíteni, de nem attól olcsó az olcsó, hanem az arány megváltoztatásától /2x-3x annyi cukor van benne, mint mandula/.
2013. máj. 26. 19:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/21 A kérdező kommentje:

de akkor nagyon fehérnek kellene lennie.. nem?

ez szép barna a mandulától

2013. máj. 26. 20:00
 17/21 anonim ***** válasza:

"ez szép barna a mandulától"


Vagy az ételszínezéktől.

Nézd meg az összetételét, és kiderülnek az arányok.

2013. máj. 27. 19:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/21 A kérdező kommentje:
nem tudom, háznál készítik, nem írják rá.
2013. máj. 28. 13:47
 19/21 anonim válasza:
Muzeum korut Azsia bolt az Euroshop mellett, 1kg Szamos 1950Ft, mar tobbszor is vettem ott, talan ez eri meg legjobban:)
2014. júl. 24. 06:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/21 anonim válasza:
Ha még érdekel akkor nagyon sok helyen lehet kapni. a 2000Ft/kg jó ár, de!: marcipánból van 0x, 1x,2x,3x-os fajta, ezek a benne lévő cukor mennyiségét jelzik. Minél több a cukor, annál nehezebben formázható, de minél kevesebb, annál drágább, mert akkor a mandulából van több benne. A formázásra talán a 2x-es a megfelelő, ami árban is megéri. A fondant azért töredezik, mert eredetileg folyékony, és csak sok cukorral tudják besűríteni, így lesz egy nyújthatóbb massza, ámbár nem a legtökéletesebb, ezért inkább marcipánt használj. a Kettő között a fő különbség, hogy a marcipánban tojás és mandula van, ami befolyásolja az allergiásoknál a használatot. A legolcsóbb a natúr, sárgás színű marcipán, amihez akár fehérre festő színezéket is kapsz,bár boltban pár száz ft különbséggel vehetsz fehéret is. Ha repedezik, amúgy akkor növényi alapú zsiradékkal tudod javítani az állagát, ugyan ezt vagy porcukrot alkalmazhatsz a kinyújtásánál is. Ajánlom figyelmetekbe a Bako áruházat, ami profi cukrászati cuccokat ad, NAGY kiszerelésben, de átlag emberként is szívesen fogadnak, nem kell hozzá nagyker, vagy ilyesmi és az áraik is tűrhetőek. De számítani kell rá, hogy 1kg-nál kevesebb marcipánt nem kapsz náluk. link hozzájuk: [link]
2015. aug. 10. 18:56
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!