Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Romlott húst árulnak?

Romlott húst árulnak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma reggel vettem 3 db csirkecombot. Amikor hazaértem,betettem a hűtőbe, s lefeküdtem aludni egy kicsit, mert éjszakás voltam.

Délután vettem észre, amikor mostam meg, hogy büdös!Sajnos ma már nem tudom visszavinni, mert 1ig voltak csak.

Holnap reggel viszont visszamegyek,s rákérdezek, hogy úgy mégiscsak ezt hogy gondolták.

Ti voltatok már hasonló szituban? Mi lett az eredménye?

2013. márc. 9. 15:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
utolsó jól írta, blokkot vigyél, sőt lehet, a többi is romlott, ami a pultban van, szólj nekik!!
2013. márc. 9. 16:42
 12/14 A kérdező kommentje:
Eltettem a blokkot.Csak olyan kellemetlen az egész szitu.:) Meg felháborító is egyben.
2013. márc. 9. 17:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Mi volt? Visszavitted?
2013. márc. 13. 09:34
 14/14 A kérdező kommentje:

Nem,mert más dolgom volt, s nem igazán akartam még emiatt is szaladgálni.

Majd ha legközelebb ott veszek(?) húst, akkor megkérem az eladót, hogy ne kösse már össze a száját, hadd szagoljam meg, mivel múltkor is büdös húst adtak el.

2013. márc. 13. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!