Romlott húst árulnak?
Sziasztok!
Ma reggel vettem 3 db csirkecombot. Amikor hazaértem,betettem a hűtőbe, s lefeküdtem aludni egy kicsit, mert éjszakás voltam.
Délután vettem észre, amikor mostam meg, hogy büdös!Sajnos ma már nem tudom visszavinni, mert 1ig voltak csak.
Holnap reggel viszont visszamegyek,s rákérdezek, hogy úgy mégiscsak ezt hogy gondolták.
Ti voltatok már hasonló szituban? Mi lett az eredménye?
Ez a Coop-ba volt. Nekem is az jutott eszembe, hogy mi van, ha azt mondják, hogy ők nem éreznek rajta semmit, ez teljesen jó!
Lehet megszagoltatom ott pár vevővel, hadd égjenek!:D
Ha nagyon akadékoskodnak, akkor elkérem a vásárlók könyvét.
Viszont nem tudom, hogy ilyenkor mi a szabály?Visszaadják az árát?
A cs.comb könnyen romlik, nem tudják pontosan kiszámolni mennyit fognak venni, és mennyit rendeljenek.
Simán eladják, ami már határeset, vagy kicsit romlott!!
Cs.combból, meg úgy általában más húsból is úgy vegyél legközelebb, hogy ne ilyen tálcásat, hanem pultból, és ott helyszínen csomagold ki, és szagold meg.
Nem ciki, néha én is ezt csinálom, mert már én is jártam meg ezzel. Legutóbb félig romlott cs.szárnyat vettem.
Ha aznap visszaviszed, nagyobb eséllyel visszafizetik az árát.
Az osanban volt rá példa, hogy visszaadták a pénzt.
Amúgy a kóppal mostanában nekem is rossz tapasztalataim vannak.
Múltkor vettem 25 dkg csülöksonkát, nem is figyeltem mit csinál a nyanya, itthon kicsomagolom, hát volt benne egy 2 cm vastag szürke színű sonkavég, valami gagyi kópos sonkából.
Résen kell lenni nagyon!
Nem tálcásat vettem, hanem pultból.Csak eszembe nem volt szagolgatni, így éjszakás után.:D
Az a baj, hogy ma, mivel szombat van,csak 1ig voltak nyitva, s én meg délután akartam megfőzni.
Meg ugye mi van, ha csak holnap veszem elő, mert előre megvásárlom a főzni valót.
Akkor holnap érdemes szerintetek még visszavinni, vagy hagyjam az egészet? Megvan a blokk is, meg amibe a comb van zacsi, azon is van papír.
Én egyszer a tescoba vettem egy egész csirkét. Aznap délután bontottam szét mert levesbe ment volna, és szó szerint rohadt már a belseje. Én aznap este vissza vittem mert másnap csináltam volna belőle kaját, de nekem szerencsére szó nélkül becserélték, és az már teljesen jó volt.
Nyugodtan menjél vissza reklamálni, lehet tévedésből került bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!